• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

JUBEL-FREDAG!

Det er en sann glede for oss å annonsere enda en jubel-fredag. Det er ingen underdrivelse å si at markedsavdelingen har lagt ned en solid innsats for å opprettholde og utvikle det unike nettverket som i dag finnes i Frisk Asker.

Våre samarbeidspartnere er en essesiell del av klubben. Vi streber hele tiden etter å kunne tilby våre samarbeidspartnere det beste av det beste, og sammen med våre samarbeidspartnere utgjør vi idrettsregionens råeste nettverk!

BDO

BDO er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med norske røtter helt tilbake til 1913. Det er derfor ingen underdrivelse å si at BDO kjenner sitt marked og har unik innsikt og kompetanse til å hjelpe tusenvis av virksomheter med å skape verdier. Gjennom et møysommelig arbeid har de oppnådd et dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. BDO har en mangfoldig kundegruppe, med alt fra verdensomspennende organisasjoner til mindre bedrifter i Norge. Vi har gjennom flere år hatt et godt samarbeid med BDO ved Geirr Fuglestad Olsen og Kjetil Amundsveen, og gleder vi oss derfor ekstra mye over at vi nå viderefører samarbeidet inn mot ny arena.

Adresse: Malmskriverveien 18, 1337 Sandvika Telefon: 67 80 83 80

Cenera

Å kunne kommunisere riktig budskap, så den treffer sine mottakere, er en komplisert kunst. Derfor er det viktig å ha med seg kunnskapsrike, kreative og innovative fagfolk i prosessen. Cenera sitter på bred innsikt i markedet og har gode løsninger for hvordan du kan nå ditt publikum gjennom digital markedsføring. Cenera er markedsledende på Digital Signage og kan produsere dynamisk innhold, videreutvikle og innhente informasjon i sanntid, tilpasset den digitale flaten du måtte ønske. Vi er takknemlig for at Cenera ønsker, i likhet med oss, å fortsette samarbeidet!

Adresse: Vollsveien 13G, 1366 Lysaker. Telefon: 24 07 75 55

G4 Elektro

Gutta i G4 Elektro har vært våre samarbeidspartnere gjennom tiår. Noen av de ansatte ved G4 har tidligere representert klubben med drakta på brystet, eller som materialforvaltere. Historien mellom G4 Elektro og Frisk Asker er lang og god. Det er derfor svært hyggelig å kunne meddele at det gode samarbeidet med ved Kim Johansen, Per Martinsen og Geir Karlsen fortsetter. Hos G4 vil du møte elektrikere med høy kompetanse i faget, bred erfaring og god service. De er aldri lenger enn en telefonsamtale unna!

Adresse: Nye Vakås vei 10, 1395 Hvalstad Telefon: 957 50 500

Tandberg Eiendom

Tandberg Eiendom er en tydelig profil i vårt lokalmiljø. De er kjente for utstrakt virksomhet, gjennom utvikling, drift og utleie av lokaler som omfatter handel, kontor, bolig og parkeringshus. Bedriften er 100% familieeid, og har historie med opprinnelse på 1970-tallet. Tandberg Eiendom leverer lokaler, bygg og service av høy kvalitet. Som samarbeidspartnere kan vi sammen bidra til å løfte det totale tilbudet i nærmiljøet. Vi er derfor glade for å kunne dele at samarbeidet nå forlenges.

Adresse: Smuget 1, 1389 Asker. Telefon: 66 90 76 00

Wright Trafikkskole

I Asker Sentrum kan du se den grønne logoen til Wright Trafikkskole. Hos Wright Trafikkskole får du kjøreopplæring, veiledning og trafikalt grunnkurs av beste kvalitet. Deres kjørelærere er erfarne, dyktige og opptatt av mestring og overføring av kunnskap til sine elever. Du kan være sikker på å få levert kvalitet og god service hos Askers beste trafikkskole! Samarbeidet med Wright Trafikkskole ved Anders Karlsen har vært en fornøyelig opplevelse, det er derfor svært gledelig å kunne si at det tette samarbeidet videreføres også inn i ny arena.

Adresse: Alfheim 28, 1384 Asker Telefon: 66 78 75 28

Vi ønsker dere en fortsatt fin sommer og håper dere har like stor glede av fredags-jubel som oss.

Les mer om Regionens Nettverk nummer 1 her!

Videre kan du se full partneroversikt her!

Kontaktinformasjon

Vil din bedrift også bli samarbeidspartner med Frisk Asker, så ta kontakt med: