• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

FORBEREDER NY SESONG HOS DEKK 1

Sesongen ble brått avsluttet, og med det ble også gutta permittert. Gleden var derfor stor da en av våre mest trofaste samarbeidspartnere Dekk1, kontaktet Frisk Asker og tilbød jobb for gutta.

Vi går nå inn i den viktigste perioden sett med Dekk1-øyne, nemlig dekkskifte-sesongen, og da er behovet økt arbeidskraft definitivt tilstede. Vi tok derfor en prat med avdelingssjef Trygve Bolstad i Dekk1 Stabekk for å høre litt om hvordan dette gikk til.

– Vi er avhengig av sesongarbeidere i dekkskifte-sesongen, og da vi så at Frisk Asker ble nødt til å permittere sine spillere tok vi umiddelbart kontakt med klubben for å se på hvilke muligheter vi kunne tilby spillerne. Klubben har gjort så mye for oss gjennom årene, så nå var det på tide for oss å gi noe tilbake, samtidig som det ble en vinn-vinn-situasjon for begge parter, fortsetter Bolstad.

– Det er jo det et nettverk handler om: hjelpe hverandre og skape verdier, sammen, sier Bolstad, og fortsetter

– Det er stor hockeyinteresse her i avdelingen, og da griper vi en mulighet som dette, for det er ikke hver dag vi har mulighet til å ansette en regjerende norgesmester.

– Gutta gjør en fabelaktig jobb for oss, sier avdelingsleder Dekk1, Trygve Bolstad.

Vi tok en prat med Christian Kåsastul og Kristoffer Thomassen om jobben som gjøres.

– Vi er utrolig fornøyde med at vi fikk denne jobbmuligheten nå som vi ble permittert. Det er jo en ekstraordinær situasjon for hele samfunnet, og da er det gledelig å se at klubbens partnere stiller opp og bidrar for oss. Samtidig kan vi bidra tilbake, og det varmer, sier Kåsastul.

– Vi trives veldig godt her på Stabekk. Det er en god gjeng, mye humor og ikke minst mye å gjøre, sier Kristoffer Thomassen.

Vi takker gjengen på Dekk1 for at gutta fikk jobb, og vi anbefaler alle om å ta en tur innom Dekk1 sine avdelinger på Stabekk, Asker, Lier og Drammen for dekkskifte «a la Norgesmester-style».

Litt om Dekk1 Dekk1 er Norges største og ledende uavhengige dekk-kjede og har lokale avdelinger på Stabekk, Asker, Lier og Drammen, og leverer dekk og felg-tjenester til: Person og varebil - Last og anlegg - Truck og industri – Landbruk - MC

Dekk1 kjeden har hovedkontor i Teglverksveien 11B, 3413 Lier, og er en del av RAC Group, som også eier Gummi Centralen AS og Ferno Norden.