• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

EN TAKK TIL VÅR MANGEÅRIGE SAMARBEIDSPARTNER TABERNA RAMME

Nå som vi er midt inne i romjulen, så er det på tide å takke en av våre mange gode samarbeidspartnere, nemlig Taberna Ramme, for en solid innsats i mange år! For det er ikke bare på isen eller i kontorlokalene hvor klubb-utvikling skjer, men også hos våre samarbeidspartnere.

Taberna Ramme har vært en viktig støttespiller, sponsor og samarbeidspartner for klubben i over 30 år, og har satt sitt preg på utviklingen av elite-satsingen i Askerhallen, som eks.vis Energima-tribunen, Varner Veggen, pyntingen av de gamle kontor- og klubblokalene, men også med solid egen-innsats som personlig engasjert gjennom frivillige verv, styreverv og daglig leder-rollen.

Lang og tro tjeneste er en riktig beskrivelse av forholdet mellom Taberna Ramme og klubben, og vi tok en prat med daglig leder og ildsjel i Frisk Asker, Ole Gerhard Haug om «hvorfor Frisk Asker»,

- Jeg har spilt håndball i mine yngre dager, men da sønnen min begynte å spille i Frisk i 1986 ble jeg hektet i denne fantastiske sporten. Håndballen ble fort glemt, og nå var det bare hockey for alle penga. Når jeg har en tendens til å stikke hodet fram og si ja til å bli med, ble jeg valgt inn i styret i junioravdelingen. I 1989 ble jeg valgt inn i styret i senior og har vel blitt der nesten hele tiden fram til nå. Bare med små opphold. I 1989 ble jeg også spurt om å bli med å hjelpe til på A- laget, og sammen med Bjørn Bøifot ble vi lagledere for A-laget.

Taberna Ramme ble ganske fort også sponsor med små og store bidrag. Dette gjorde at vi ble kjent med mange næringsdrivende i Asker og fikk mange gode kontakter gjennom dette. Vi har gjennom årene fått en del jobber og salg som medlem i nettverket, og det kulminerte med at vi fikk i oppdrag av Backe Gruppen å levere alle skiltene til Varner Arena.

** Hva vil du si er den store forskjellen på Frisk Asker den gangen du kom inn, sammenliknet med dagens situasjon? **

- Det kan nesten ikke sammenlignes. I dag drives klubben på en svært profesjonell måte, mot at det når jeg kom inn ikke var noen ansatte, utenom en kontordame på deltid. Det har vært mange opp- og nedturer. Det som må sies å være den største nedturen var da vi rykket ned i første divisjon og tapte for Ski borte i 1.div. Den er vanskelig å glemme. Men så ble vi reddet av den enes død, da Sparta gikk konkurs og vi ble spurt om å ta plassen deres i Eliteserien som det het den gangen. Selvfølgelig er kongepokalene i 2002 og 2019 de 2 største øyeblikkene. Ellers må jeg få lov til å nevne alle de fantastiske spillerne jeg har møtt oppgjennom årene. De er tøffe og noen ganger litt bøllete på isen, men utenfor isen er de bare hyggelige og snille.

Daglig leder Nicolay Sørensen velger å fokusere på samarbeidet gjennom disse årene og at man sammen har profesjonalisert klubbdriften, - Taberna har vært en viktig samarbeidspartner fra 90-tallet. Ikke bare er det firmaet Taberna Ramme, men eieren Ole Gerhard Haug som har vært en stor ressurs for klubben gjennom mange år. Han har hatt en rekke verv og stillinger i Frisk Asker og vi har mye å takke han for. Ole G har lagt ned utallige gratis timer for klubben, og han gjør det fortsatt gjennom at han sitter i styret i Frisk Asker A-lag.

Fortell litt om hva dere leverer til Varner Arena, både direkte til Frisk Asker og gjennom anbud hos Asker Kommune,

-Som sagt så var det med stor ydmykhet vi vant anbudsrunden for å levere all skilting til Varner Arena. Leveransen bestod i første omgang av å levere diverse skilting i Arenaen, samt merking av alle dørene, men ble etter hvert også utvidet til å gjelde merking av alle tribunene. I ettertid har det vært ønskelig fra Asker kommune også å utvide merkingen noe slik at det er lettere å finne fram. Ved hjelp av de trykkemaskinene vi vanligvis bruker til trykking av bilder på aluminium, akryl og MDF, kunne vi uten problemer også utføre disse jobbene.

Vi i Frisk Asker ønsker å rette en stor takk til Ole Gerhard Haug og resten av den herlige gjengen i Taberna Ramme som har vært med oss i tykt og tynt, og ser virkelig frem til fremtiden sammen med dere!

Taberna Ramme AS er grossist og produsent av rammer, bilder og speil, og er i dag en av landets ledende leverandører av disse produktene til store møbel- og fotokjeder i Norge, samt en rekke mindre interiørforretninger og fotografer. Firmaet har egen produksjon for trykking av skilt/reklame og bilder, samt eget rammeverksted, og tar imot små og store innrammings- og trykke- oppdrag fra blant annet kunstnere, arkitekter, idrettslag og hoteller.

Taberna Ramme AS ble etablert av Ole Gerhard Haug i 1990, som en etterfølger av Taberna Import og Agentur, som så dagens lys i 1977. Selskapet eies av familien Haug og holder til i Røyken Næringspark i Åros.

Siden oppstarten i 1990 har Taberna Ramme vært arbeidsgiver til over 50 av Frisk Askers elitespillere, enten på fulltid eller deltid. Familien eier og driver også butikken Rammemakeriet, som ligger på Holmen Slipp i Asker. Her kan du få rammet inn det du måtte ønske til en hyggelig pris og du kan være trygg på få kyndig hjelp etter over 30 års erfaring innen faget. I tillegg til rammer på spesialmål, vil du også finne et stort utvalg av fotorammer og passepartouter i standardstørrelser, samt en rekke bilder og speil.

Ta deg gjerne en tur innom dersom du ønsker deg noe nytt, eller har for eksempel en hockeydrakt som du ønsker å henge opp på veggen. For mer informasjon se www.taberna.no og www.rammemakeriet.no

Kontaktperson: Daglig leder Ole Gerhard Haug, Mobil: 926 88 300 E-post: [email protected]