• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

OM RESTAURANT VARNER ARENA

Restauranten driftes av en av våre samarbeidspartnere Compass Group, som har både høy kompetanse og kunnskap i det å skape gode matopplevelser.

Restauranten i Varner Arena driftes av vår samarbeidspartner Compass Group. All mat lages og tilbredes på vårt fantastiske, splitter nye kjøkken. Sammen med Compass Group jobber vi kontinuerlig for å utvikle et godt konsept.

Restauranten er delt i tre nivåer, med totalt 144 sitteplasser. Vi har et bredt utvalg av 2-mannsbord, 4-mannsbord og 6-mannsbord fordelt over tre nivåer. Restauranten er plassert ute i arenaen, på kortsiden av isen og har en magisk utsikt.

I samarbeid med Compass group har vi ansatt en site manger, Angelo Collura. Han har hovedansvaret for mat og drikke. Angelo og Compass Group leverer mat til hele Varner Arena, inkludert losjer, Mercedes-Benz Lounge, Friskus Cafe og kiosker.

Hvem er Compass group?

Compass Group verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester. Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.

Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og de har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos de. Sammen med deres kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider de tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer de matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i deres menyer.

Historien om Compass grup

Historien om Compass Group startet i 1941 i Storbritannia da Jack Bateman etablerte personalkantiner for britiske arbeidere. De jobbet lange dager med å produsere krigsmateriell til de allierte på engelsk side, og Bateman la sin sjel i at de skulle få god og næringsrik mat. I 1967 ble Bateman Catering kjøpt av Grand Metropolitan, og i 1984 oppsto selskapet Compass Services. Ti år senere ble Metropolitan solgt ut, og selskapet skiftet navn til Compass Group. Ett år senere var Compass Group registrert på Londonbørsen. Selskapet entret det norske markedet på 90- tallet, da de etablerte sine første Eurest-kantiner.