• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: STJERNEN

Etter en sterk borteseier i Lillehammer, setter laget nå kursen mot "Frekksta" og serieleder Stjernen.

Formen

Før dagens oppgjør kan begge lag skilte med tre seire på de fire siste kampene. Mens vi har fått bryne oss på Ringerike, Grüner og Lillehammmer, har dagens hjemmelag møtt MS, Storhamar og Grüner.

Laget

Laget har i lengre tid spilt med tre rekker. Slik blir det også under dagens kamp. Det skal likevel ikke være noen hindring, det har gutta bevist en rekke ganger den siste tiden.

Statistikk

Når vi nå skal bryne oss på serielederen, er det greit å vite at vi i snitt scorer flere mål enn de. Frisk setter pucken i nettet 0.24 ganger fler per kamp. Dog slipper vi inn hele ett mål mer enn de. Likevel skal en ikke se bort ifra at Fayen setter en stopper for det i kveld.

Før laget nå reiser mot svenskegrensa har det ikke skjedd noen endringer i hvem som bærer poenghjelmen. Landslagsaktuelle og månedens spiller Viktor Granholm er fortsatt poengkongen! For rødtoppene fra Fredrikstad er det amerikaneren Patrick Newell som innehar "tabelltoppen" med 11 mål og 14 assist.

Dommere

Denne gangen er det Mats Wikstrand og Per Gustav Solem som skal få æren av å bære baderingene for dommerkvartetten, med seg på linjene har de Marius Sandnes og Knut Einar Bråten.

Hvor skal du se kampen?

Supporterklubben setter opp buss til Fredrikstad, hvis du er riktig rask kan du sikre deg en plass. Informasjon finner du her. Dersom du likevel ikke har anledning til å se dagens kamp live, er både Blue Line Sportsbar og Tv2Play et godt alternativ.