• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KVARTFINALE #4

Kampdag i Varner Arena, og gutta står ovenfor en gylden mulighet!

Etter en svært overbevisende oppvisning i Sparta Amfi, står gutta nå ovenfor muligheten til å ta hjemmebanefordelen i kvartfinaleserien. Det har de store planer om, foran det som ser ut til å bli nærmere 3000 tilskuere. Det er ikke for sent å bli med på å løfte taket i Varner Arena, du kan kjøpe din billett her.

Pucken droppes kl. 19.00, mens dørene, kioskene, sportsbaren og restauranten åpner kl. 17.30.

Batteryhjelmen

For dagens hjemmelag har poengene spredt seg godt over de tre siste kampene. Det er dermed tre mann som står med like mange poeng, Andresen, Fladeby og Valkvæ Olsen. Men ettersom Valkvæ Olsen er mannen med flest målpoeng, er det også han som vil bære Batteryhjelmen.

Etter Gillam stengte buret fullstendig i Sarpsborg, og ingen blåkledde noterte seg for poeng, er det fortsatt Kristian Jakobsson som blir å se med den gullfolierte hjelmen.

Keeperduellen

Mitch Gillam har så langt stått alle kvartfinalekampene. Canadieren blokkerte buret fullstendig under tirsdagens kamp, og har totalt blokkert 62 av 67 skudd i hans retning. Det gir en redningsprosent på 92.5%.

At de oransje-kledde har vunnet skuddstatistikken de tre første kvartfinalekampene er det liten tvil om. Hele 100 skudd har kommet Bence Balizs vei, syv av de har endt opp i nettet noe som gir en redningsprosent på 93%.

Følg kampen

Hockey er best live, og vi håper selvfølgelig at du tar turen til Varner Arena for å kjenne på den elektriske stemningen. Billetter får du kjøpt her, eller i Tigershopen fra kl. 17.30. Får du ikke anledning til å dra, kan kampen følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.