• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

JUBEL-FREDAG!

Vi er svært glade for å meddele at det mangeårige samarbeidet med Aaby Marine og Jørgen Haga nå forlenges!

Når sola skinner på en knallblå himmel, vinden løyer og varmegradene stiger, er det liten tvil om at båten er det ultimate oppholdsstedet og fremkomstmidlet. Følelsen av å kjenne bølgene under beina, en rolig bris mot huden og en ro i kroppen bare sjølivet kan gi deg, er en opplevelse svært mange lengter etter. Likevel er båt en stor investering og markedet kryr av forhandlere. Da er det viktig med rett person på rett sted, og det har Aaby Marine med Jørgen Haga i spissen.

En trofast samarbeidspartner

Mannen som har over 300 kamper for A-laget, og som i nærmere 40 år har vært en trofast samarbeidspartner, er også Norges største forhandler av sportscruisermerket Windy og Nimbus. På Leangbukta, omgitt av brygger og sjø så langt øyet kan se, finner du et godt utvalg av båter. Hos Aaby Marine står kundetilfredshet høyt og de kunnskapsrike båtselgerne vil hjelpe deg med å finne båten for ditt bruk og behov.

Nå har Aaby Marine og Jørgen Haga nok en gang fornyet samarbeidsavtalen med klubben. Det er vi både takknemlige for og ydmyke over. De har over lang tid vært en enormt viktig partner for klubben, man kan vel si at vi har holdt sammen i både tykt og tynt. I anledning re-signeringen, tok vi oss en prat med Jørgen Haga.

Hva er egentlig hemmeligheten bak et snart 40 år langt samarbeid og en enda lenger tilhørighet til klubben?

Jeg har sagt tidligere at det er et livslangt kjærlighetsforhold, det står jeg ved. I min ungdom så gjorde Frisk og mange personer rundt gode ting for meg, dette er mitt forsøk på å gi litt tilbake. Aaby Marine som samarbeidspartner og jeg som privatperson har denne dyptgående relasjonen til klubben. Det er menneskene og sporten som gjør det. Personlig synes jeg dette er verdens kuleste sport!

Jørgen er ikke beskjeden i omtalen om klubbens betydning for han selv og Aaby Marine. Relasjonen sitter dypt og går langt tilbake i tid. Både som samarbeidspartner og privatperson har Jørgen Haga en sjeldent god historisk forståelse av klubben.

Hvis du skulle beskrevet Frisk Asker, for en utenforstående, hva ville du da sagt?

Det er en klubb som har gode verdier, en klubb som er tufta på mange mennesker som gjør en enorm innsatts, en klubb hvor de frivillige står sentralt. Vi er ikke en klubb som er eid av folk med mye penger, den er drevet av medlemmene som viser et enormt engasjement. De jeg har sett i hallen i 50 år, er der enda. Det er det som er Frisk! Det har vi sett de gangene vi har hatt store økonomiske utfordringer, da har alltid alle rundt klubben stilt opp og reddet klubben.

Du har vært en av de store pådriverne for ny hall og har lagt ned mye arbeid i dette. Nå som hallen snart står klar, hvilke tanker og følelser sitter du med?

Det er nok noe overdrevet. Jeg har gjort forholdsvis lite i forhold til ny hall. Der er det andre som har lagt ned en formidabel innsats, det er veldig mange som skal æres og jeg er nok ikke en av dem. Alle som har et stort hjerte for Frisk, opplever nok at det kribler i magen nå. Det blir en ny tid for Frisk Asker, som kommende generasjoner kommer til å ha stor glede av. Jeg tror ikke alle forstår hva dette vil bety for klubben enda. For meg virker det som at klubben er veldig godt rustet for den nye hallen og hva det innebærer av forandringer og jobb som må gjøres. Det ligger en stor jobb foran oss, med det styret og den administrasjonen som er i dag, er jeg helt sikker på at det kommer til å gå bra.

Vi har tidligere beskrevet samarbeidet som et slags ekteskap, og vi er svært takknemlige for at ekteskapet fortsatt blomstrer. En ting er vi helt trygge på; Aaby Marine, med Jørgen Haga i spissen, er en samarbeidspartner som hele tiden vil være med på å utvikle klubben i riktig retning, slik de alltid har gjort. Nå ser vi frem til å flytte over i ny arena med Aaby Marine på laget, sammen skal vi jobbe for at de verdiene som hele veien har stått støtt, skal innprentes i nye vegger.

Les mer om Aaby Marine her

Ønsker du å vite mer om nettverket? Ta kontakt med oss: