• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

SLUTTSPILLFROKOST MED GULL I BLIKKET

Frisk Asker inviterte i dag sitt gode partnernettverk til sluttspillfrokost hos Varner.

Rammen var på forhånd satt med fantastisk reklame på storskjermen for alle forbipasserende på E18. Per Toset og Henriette Skådinn fra Mindshare Norway tok de 130 fremmøtte gjennom en medieverden som stadig er i endring med tanke på hvordan de forskjellige mediene treffer ulike målgrupper, og hvordan de bør brukes. Dette var nyttig oppdatering for mange av de fremmøtte, spesielt innledningen som tok for seg mediemarkedet og forskjellene på medier basert på aldersgrupper.

Henriette viste de fremmøtte verdien av å være en nettverksbygger på LinkedIn, og hvordan man i større grad bør spille på sine samarbeidspartnere for å skaffe seg et større nedslagsfelt.

SPORT

Janna og Vidar inntok deretter scenen, og gutta ga oss et innblikk i hva de tenker rundt sluttspillet som nærmer seg. Janna mente at vi med seier i de to siste kampene (mot Lillehammer og Stjernen) burde ha god mulighet til å ta fjerde- eller tredjeplassen, og dermed oppnå hjemmebanefordel i kvartfinalen.

– Hvem vi så møter er ikke så lett å spå, men det kan bli både Vålerengen eller Lillehammer, sa Vidar.

Uansett var spådommen at kvartfinale-serien til å bli tøff.

– Klarer vi å gå videre fra kvartfinale tror jeg vi fort kan havne i finalen, var Janna sin spådom. Vidar var enig i dette, og meldte at han gjerne møtte Vålerengen i en kvartfinale. Det var ikke vanskelig å skjønne at Vidar ikke er spesielt glad i Oslo-laget.

På spillersiden ser det bra ut. Bortsett fra at Reid Petryk og Patrick Bovim er ute, så er Dahlberg tilbake for fullt. Og godt er det at Fayen-Vestavik har vist solide takter i Dahlbergs fravær.

Anders Bastiansen ble så spurt om hvordan det var å være i et sluttspill, og han kunne fortelle at det var ganske slitsomt med kamp annenhver dag.

– Spesielt hvis kampene trekker ut i tid kan det bli tungt, og man lurer på hvordan dette skal gå, sa Anders. Men så viser det seg at man finner en vei til motivasjon og jobber videre.

– Det som er bra med laget er at vi ikke er avhengig av én rekke for å score mål, avslutter Basse, før Vidar melder at han har funfact om Basse;

Basse er den 5. yngste til å score for frisk. Han scoret mot Lørenskog 22.02.98, 17 år og 114 dager gammel. Den eldste som har scoret for Frisk er Pekka Santanen som var 39 år og 111 dager gammel. Forrige målet til Basse kom da han var 39 år og 110 dager. Det vil si at neste scoring til Basse gjør han til den eldste målscorer for Frisk Asker!

MARKED

Mette og Fredrick fra markedsavdelingen entret deretter scenen og informerte om billetter i sluttspillet. Så gikk de gjennom det siste rundt årets Nettverkstur som denne gangen arrangeres til Dyreparken i Kristiansand. Frokostmøtet ble så avsluttet med «kollekten» hvor BDO, The BBQ Shop og Festus Event fikk presentere seg for forsamlingen.

Vi takker alle de fremmøtte for nok et vellykket markedsarrangement, og på vegne av klubben vil vi takke Varner, Ringnes og Asker Kroen for deres bidrag.

HUSK DRAKTAUKSJONEN SOM AVSLUTTES ONSDAG!