• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: SPARTA

Ukens andre kamp står for tur! Pucken droppes 18.30 i Sarpsborg.

Formen

Etter to seire mot henholdsvis Manglerud Star og Stavanger Oilers, ble det en hard nedtur mot Vålerenga i Varner Arena på tirsdag.

Laget

Bovim og Fayen er fortsatt ute med sykdom, noe som vil si at kveldens keeperduo består av Wallin og Bloom, hvor Wallin blir å se på is i dag. Emil Wassenden skal spille juniorkamp i dag, og blir derfor ikke med til Sarpsborg.

Statistikk

I likhet med oss står Sparta med to seire og to tap på de fire siste kampene. I de fire siste kampene mellom kveldens mostandere står Sparta med seier i tre av fire oppgjør. Særpingene befinner seg to plasser over de oransjekledde på tabellen, med 7,08 poeng mer etter de prosentvise beregningene.

David Morley er fortsatt ligaens mest poenginnbringende spiller, med 58 poeng på 37 kamper. Hakk i hel ligger Spartaspilleren Jakobssen med 57 poeng på 39 kamper.

Dommere

Kveldens dommerkvartett består av hoveddommere Mads Frandsen, Robert Hallin og linjedommere Marius Sandnes og Herman Kruse Johansen.

Hvor kan du se kampen?

Sparta har fortsatt mange ledige billetter til kveldens kamp! Du får kjøpt billetter i Sparta-appen, eller via nett her. Dersom du ikke har mulighet til å dra på kamp, kan du alltids se den på TV2Play!