• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

FAYEN STENGTE BURET!

Det var litt av en kamp som utviklet seg i Eiswelle arena i kveld!

Til tross for et noe svekket lag, med både Frøshaug og Bovim på tribunen, viste de oransjekledde seg fra sin beste side i kveld. Det ble et nervepirrende oppgjør helt til siste straffe ble skutt.

Vanvittige sjanser!

Kampen startet med et høyt press fra Frisk, det var tydelig at gutta var motiverte for å hente hjem sin første seier i CHL. De var kompakte i egen sone, jobbet godt foran eget mål og fikk vist frem litt av sitt etterhvert anerkjente offensive spill.

Kampens første 20 minutter forble målløs, og det skulle ta drøye 30 minutter før pucken fant veien i nettet. Denne gangen var det vår egen Victor Granholm som var adressanten, dermed blir han å se i poengtrøyen også i oppgjøret mot Jastrzębie i oktober.

Foto: HC Bolzano

Bolzano var dog raske på pletten etter Granholms scoring og det tok ikke lange tiden før deres egen Maione utlignet til 1-1.

Til tross for store målsjanser for både våre egne og Bolzano, stod det 1-1 på klokka til tredje periode var ferdigspilt. Dokken og Christiansen hadde noen vanvittige muligheter, men pucken så ikke ut til å finne mottaker adressen. Kampen var av et slikt kaliber at mange Askertilhengere sansynligvis satt med en usunn høy puls. Det ble ikke mindre nervepinende da trenerteamet bestemte seg for å ta ut Fayen-Vestavik, med 2 minutter igjen på tavla.

Foto: HC Bolzano

Bolzano klarte på mesterlig vis å surre bort en rekke muligheter til å sette pucken i åpent mål. Her viste gutta en lagmoral og innsats forbi fatteevne. Dermed var tredje periode ferdigstilt og på tavla forble stillingen 1-1.

Det ebbet ut med 1-1 etter Sudden, og i straffeslagskonkurrasen holdt det med Lagace sin scoring - siden Fayen stengte buret! Frisk Askers første seier i CHL er et faktum!

Foto: HC Bolzano

En vanvittig prestasjon

Henrik Fayen-Vestavik viste virkelig hva som bor i han. Med en reddningsprosent på 97.37% og hele 37 redninger, er det liten tvil om at han fikk mange italienere til å rive seg i håret. En skal ikke se bort i fra at det kom en rekke italienske gloser da han stengte buret fullstendig under straffekonkurransen. #25 kan uten tvil slå seg på brystet og være over middels fornøyd med en fantastisk prestasjon i kveldens oppgjør.

Foto: HC Bolzano

Hockey4you som var tilstede på kampen intervjuet vår mann i mål og trener Janna Aasland etter kampslutt:

Video: Hockey4you

Nå venter bortekamp førstkommende torsdag på Jordal, før Manglerud Star kommer på besøk i Askerhallen på lørdag, kl 16.00. Billetter kan du kjøpe i Frisk Asker-appen, eller her. Vi sees i hallen!