• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

- Surt

Bortekamp på Jordal er aldri en enkel oppgave, men at gutta var motiverte og mer enn klare for utfordringen var det liten tvil om.

Med kampen mot Storhamar friskt i minne var det gledelig å se et helt annet Asker-lag gå på is til første periode. Gutta presser høyt, leverer solid i egen sone og Dahlberg - han er Dahlberg som vi kjenner han. Laget finner takten, og får etablert spill i offensiv sone men Breivold står i veien for den helt store jubelen. Perioden ender 0-0. Skuddstatistikk: 8-5

Andre periode fortsetter der første periode avslutter. Høyt tempo og temperatur er vel stikkordene som beskriver perioden best. Tidlig inn i perioden sender #46 Lindström Vålerenga opp i ledelsen. Det skal dog ikke ta lange tiden før kveldens gjester svarer. Fredrik Bjørndal pirker pucken inn bak Breivold og sørger for 1-1. Ved en rekke tilfeller snapper Frisk opp pucken fra hjemmelaget i det de er på vei ut av egen sone. Flere store sjanser melder seg, og når David Morley sender pucken i retning Anton Holm vet han akkurat hva han skal gjøre, og sender Frisk opp i en 1-2 ledelse. De blåkledde får overtallsspill i det Nicolay Eiken Andresen vises ut i to minutter for spill med høykølle. Det vet #18 Olsen å unytte seg av i det han lirer pucken forbi vår sisteskanse og reduserer til 2-2 – og slik ender også perioden. Skuddstatistikk: 20-11.

Tredje periode skulle bli litt av en seanse. Det hele starter med at Vålerenga tar ledelsen fem minutter inn i perioden, signert Lindström. Dermed startet opphentingen for Askerbøringene. Igjen skulle Anton Holm vise seg sterk i det han sørger for å utligne til 3-3. Gutta presser hardt, leverer solid spill i defensiv og offensiv sone – og det gir resultater. Bobby Thomas MacIntyre sender pucken via en Vålerengaspiller og rett i mål. Med kun 54 sekunder igjen av kampen er det gjestene som leder kampen 3-4. I det kampen begynner å ebbe ut, tar de blåkledde ut keeper. Med 12 sekunder igjen på klokka får de utligningen de jakter – og dermed var det duket for overtallsspill. Skuddstatistikk: 5-10.

Overtallsperioden ble det overtallsperioder ofte blir – spennende, nervepirrende og full av store sjanser. Med kun ti sekunder igjen på klokka, trodde de fleste at dette skulle gå til straffer. Vålerengas kaptein Martin Røymark ville det annerledes og sørger for at to poeng blir igjen på Jordal Amfi. Skuddstatistikk: 3-1.

Sportssjef Vidar Wold legger vekt på at vi burde hatt tre poeng med oss hjem til Asker,

- Det er en match vi burde ha vunnet! Vi spiller til tider bra hockey og synes vi er det beste laget. Vi gir bort litt for enkle mål og slipper Vålerenga inn i matchen flere ganger. Det er surt å slippe inn på tampen i både tredje og fjerde periode.

Med et poeng hjem til Varner Arena, er det fortsatt Frisk Asker som troner toppen av tabellen – og det gjør vi også når Manglerud Star tar turen til Varner Arena torsdag 13. oktober. Vi håper du tar turen, og husk – barnebilletter får du til kun 25 kroner, mens voksne kun må ut med 100 kroner for den morsomste underholdningen i verden. Billetter finner du via denne linken.