• Hovedpartnere

    Partnere

KAMPDAG MANGLERUD STAR

Lørdag - og en ny kamp om tre poeng!

Vi går mot ukens siste kamp og denne gangen droppes pucken i Garasjen klokken 16.00. Dagens motstander bærer navnet Manglerud Star, og det er liten tvil om at de tre poengene som ligger i potten er sårt tiltrengt for begge lag.

En gledelig nyhet er at David Morley er tilbake, og blir å se i dagens form. Girard og Løken Pedersen er fortsatt ute med skade, mens det rår noe usikkerhet rundt Mikkel Christiansen. Hvorvidt han blir å se i troppen som reiser til Oslo, vites først litt senere i dag.

Historisk tilbakeblikk

Manglerud og Frisk Asker har gjennom tidene tilbakelagt 171 kamper, hvor over halvparten av dem, nærmere bestemt 91 kamper, har endt med seier til de oransje tigerne. 16 av den totale kampsummen har endt i overtidsspill, mens i 44 av kampene har Manglerud tatt med seg den fulle potten hjem.

Sesongen 2022/23

Denne sesongen har lagene møttes fire ganger, og dagens siste blir den siste i årets grunnspill. Tre av kampene har resultert i seier ti Frisk Asker, mens Manglerud tok en noe overraskende 2-4 seier i Varner Arena, Kveldens motstandere ligger på 7. plass med 26 poeng, hvilket betyr at de er befinner med to plasser og 40 poeng bak Asker-laget.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Under kveldens kamp finner vi «gullhjelmen» tilbake på hodet til David Morley. Canadieren står med 40 målpoeng hvorav 11 av disse er mål og 29 assister. Hampus Gustafsson har forsåvidt nøyaktig lik poengstatistikk, men snittet til Morley er noe høyere på bakgrunn av færre spilte kamper.

Hos Manglerud Star er det Oscar Emil Bejmo som kan ikle seg gullhjelm. Han har notert seg for totalt 28 poeng, hvor 11 av dem er mål.

Nå ser vi frem til et viktig oppgjør i Garasjen og håper på å se flest mulig oransjekledde på tribunen. Billetter får du kjøpt i MS-appen og i døra i Garasjen. Får du ikke tatt turen, kan du som alltid se kampen på TV2 Play fra 15.55.