• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

COVID - junior oppdatering 14.12.21

COVID oppdatering 14.12.21 Klubben informerer! Vi kan fortsatt drive aktivitet i hallen, men med noen begrensninger. Viktig at lagene som skal trene i Holmenhallen oppdaterer seg på hvilke regler som gjelder der. Lenker med informasjon fra de forskjellige instansene og Holmen finner dere lengre ned.

I utgangspunktet gjelder følgende fra 15.11.21 fram til 11.01.22:

• Barn og ungdommer opp til videregående skole får lov å trene som vanlig, men bare i grupper på 20 personer. Dette betyr at for noen av lagene kan ikke alle spillere trene samtidig, da må dere lage et rullerings skjema for når barna skal trene.

• All form av hospitering mellom lagene er ikke tillatt.

• All form av kampaktivitet (inn og utland), treningskamper, cuper og miniturneringer innstilles fra og med 14.12.21.

• I dialog med kommunen ønsker klubben å holde antall nærkontakter så lave som mulig. Hvilket betyr at det ikke er forsvarlig at foreldre/foresatte oppholder seg i ishallen under treninger. Kun støtteapparat, altså lagledere, materialforvaltere og trenere vil være til stede.

• Garderober vil fortsatt være åpne og kunne tas i bruk, (se på tavla). Men klubben anbefaler at man kommer ferdig skiftet og oppholder seg minst mulig i garderobene før og etter trening. o Når man tar i bruk garderobene, er det viktig å sprite alle overflater. • Det er påbudt med munnbind for alle over 12 år i Askerhallen, unntak på isen under trening.

• Det er mye smitte ute og går, det vet vi alle. Hvis det er mye smitte innad i grupper er det ingenting i veien for å ta en tidlig juleferie og innstille aktiviteten. Dette kan virke positivt for å holde smittetrykket nede per dags datum og komme sterkere tilbake i romjulen.

Når det kommer til U18 og U20 gjelder følgende uttalelse fra forbundet:

Barn/unge som er ferdig med ungdomsskolen bør ikke trene idrett der man ikke kan holde en meters avstand, og lagidretter med nærkontakt er spesielt nevnt som eksempel.

• U18 og U20 skal ikke være mer enn 20 personer på trening og opprettholde en meter mellom seg. Dette gjelder inntil videre beskjed fra forbundet.

Retningslinjer for karantene, isolasjon og nærkontakt: Tydeligere test-prioritering og strengere karanteneregler - regjeringen.no

Retningslinjer Norges idrettsforbund: Nye inngripende tiltak for idretten (idrettsforbundet.no)

Retningslinjer Norges ishockeyforbund: Saken oppdateres gir beskjed! Nye corona-tiltak gitt 13. desember (hockey.no)

Retningslinjer Holmen Hockey: