• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

LESS TRASH SETTER NYE SPOR I FRISK ASKER

#Regionensnettverknummer1 er i stadig vekst, og denne gangen er det en ny aktør og samarbeidspartner som har knyttet seg til nettverket.

Vi roper et stort hurra for vår nye nettverkspartner Less Trash, som på rekordtid signerte en samarbeidsavtale med Frisk Asker og #regionensnettverknummer1.

Vi tok en liten prat med daglig Mette Kjærbo og om hvorfor de valgte Frisk Asker som sin nye samarbeidspartner,

- Nettverk er og blir viktig for alle bedrifter, og vi ser alltid etter flere muligheter rundt B2B. Gjennom våre relasjoner med klubbens allerede eksisterende partnere som Bertel O. Steen Asker og Bærum og Bwell, så har vi fått mye god input om Frisk Asker, så da pasningen fra Stian Haug i Bertel O. Steen kom på søndagen, så var vi nokså raske på avtrekkeren. Tror vi bare brukte tre dager fra kontakt til signering, og det er jo raskt, avslutter Kjærbo og ler.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland nikker og legger til, - Når vi har gode samarbeidspartnere som fremsnakker oss, så er også jobben gjort i god tid i forveien av kontakt, og det hjelper. Vi er stolte og ydmyke over å ha fått denne muligheten, avslutter Haugland.

Hva kan vi forvente oss av samarbeidet? - Vi som klubb ønsker å ta et tydeligere standpunkt til bærekraft, og da er det viktig at vi også inngår samarbeid med selskaper som har denne filosofien og det grunnleggende for forretning, ellers er det lett at det bare blir ord, sier Haugland.

Kjærbo legger til, - og vi som bedrift får tilgang til et unikt og stort nettverk i en sterk region, så dette er vinn-vinn for begge parter.

Litt om Less Trash

Less Trash sin virksomhet er å formidle miljøvennlige løsninger i form av produkter og tjenester, for det skal være enkelt å ta bærekraftige valg i Norge i dag. LessTrash AS ble etablert i 2013, og på denne tiden fantes det kun et lite utvalg av bærekraftige produkter, samtidig som de ville gjøre noe med nordmenns forbruk av bruk-og-kast varer. Derfor ble LessTrash startet, for at både du og jeg skal ha god tilgang på produkter som er bedre for miljøet og for lommeboka. De er en gjeng som brenner for å ta vare på miljøet og innser at som bedrift har vi et stort ansvar. Med bærekraft som forretningsmodell, er vi bl.a nøye med innkjøpet og velger produkter som oppfyller deres kriterier, med disse hovedgruppene:

  • Sunn fornuft
  • Miljøbevissthet skal være enkelt
  • Sosial bærekraft
  • Bedre for lommeboken
  • Alle monner drar

Less Trash jobber for tiden også med nye forretningsområder, som rådgivning og formidling av tjenester som er bedre for miljøet, alltid i tråd med våre kjerneverdier Ansvarsfull, nyskapende og raus

Les gjerne mer på www.lesstrash.no

Kontaktperson

Daglig leder: Mette Kjærbo Mobil: 958 06 642 E-post: [email protected]