• Hovedpartnere

    Partnere

Møte og konferanselokaler i Asker

I Varner Arena finner du et bredt utvalg av lokaler til leie. Vi leier ut til alle former for eventer, møter, konferanser eller andre private arrangement. Ønsker du å leie lokale, eller sende en uforpliktende forespørsel kan du gjøre dette via denne lenken! Nedenfor finner du en kort overssikt over uteleiemuligheter i Varner Arena. Vil du ha en litt mer detaljert oversikt, kan du laste ned denne brosjyren.

Møterom

Vi har 18 ulike losjer som benyttes som møtelokaler. Disse rommer fra 6-18 personer. Timesprisen, avhengig av størrelse på losjen, varierer fra 500,-  til 800,-. Dagsprisen, avhengig av størrelse, varierer fra 3000,- til 4500,-. Alle priser er eks. mva.  

*Hel dag defineres som 08.00-16.00

*Andre priser gjelder på kampdag

 


Møteromsservering

Møterom med servering – for minimum 4 personer. Vi tilbyr forskjellige møtepakker der romleie, servering og opprydning er inkludert i prisen. Ønsker du å bestille møtepakke, må dette bestilles innen kl 12:00 dagen før møtestart. Vi kan selvfølgelig legge til ytterligere servering om du ønsker dette. 

 

 

Mercedes-Benz Lounge

Mercedes-Benz Lounge er et utrolig flott lokale. På ishockeykamper er dette rommet VIP-gjestene besøker. Her er det tepper på gulvene, det er lydisolert fra hallen og utsikten er spektakulær mot Oslofjorden.

I Mercedes-Benz Lounge er det plass til omlag 100 stk med stolrader og konferanseoppsett. Loungen er utstyrt med høykvalitets projektor, lerret og et meget godt lydsystem. Det er også plass til matservering, mingling og rommet er ikke minst utstyrt med en flott bar. Rommet er perfekt til små konferanser, frokostmøter, fest og moro, store møter og kundesamlinger.

Sportsbaren


Vår intime sportsbar kan også leies til fest, møter og sammenkomster.
Lokalet er perfekt hvis man inviterer til feiring av et rundt år. Her er TV-skjermer i flere størrelser, en velutstyrt bar. Perfekt til sesongavslutning, julebord eller kanskje et spennende foredrag. Her er det plass til ca. 60 personer.


Sosialt rom

Sosialt rom i Varner Arena er perfekt til salgs -eller kundemøter. Rommet er utstyrt med en storskjerm og plass til ca. 50 personer i klasseromsoppsett. Her kan du fint avholde styremøter eller generalforsamlinger. Inviter gjerne til konfirmasjon med utsikt til Oslofjorden eller slå sammen med Mercedes-Benz Lounge og bruk til en stor workshop og fordel grupper i våre losjer før dere møtes til idèmyldring i Sosialt rom.


Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud.
Husk å gi beskjed om du trenger tilleggstjenester:

- Rigg
- Servitører/personell
- Teknikk

Mat og drikke må bestilles gjennom Varner Arena og vår partner Compass Group. Menyer er tilgjengelige ved forespørsel.

 Fakturering


Leie av møterom faktureres i etterkant. Vi bekrefter ikke bookinger av møterom uten fakturainformasjon. For dette trenger vi følgende:

- Firmanavn:
- Org.nr:
- Adresse:
- Fakturaadresse (e-post/EHF):
- Kontaktperson med e-post og tlfnr:
- Eventuell referanse/PO på faktura:

Avbestilling


Alle bestillinger er bindende når den er bekreftet fra Frisk Asker.
Ved avbestilling mindre enn 1 uke før arrangementet må 50% av avtalebeløpet betales.
Ved storkamper definert som mot VIF, Storhamar og Stavanger Oilers, samt i alle NM Sluttspillkamper og evt CHL/Europakamper så må 100% av avtalebeløpet betales.

 

Booking 

For bestilling ta kontakt med Arenasjef Thorstein Horne.

E-post: [email protected]

Telefon: 900 26 893

Du kan også send en uforpliktende bookingforespørsel her.