• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Hjemme
Ringerike
RIN
Borte
Frisk Asker
FRI

-VI MÅ STABILISERE SPILLET VÅRT

Det er en spennende uke for oss med to kamper på agendaen mot lag som imponerte sterkt under fjorårets sesong. Dagens tur gikk til Hønefoss og Ringerikes pantere.

Kampen begynner med en gyllen mulighet for Frisk da hjemmelaget drar på seg en utvisning etter kun 2 minutter spilt, men selv med en mann ekstra på isen får de ikke utnyttet denne muligheten. De hvitkledde jobber godt defensivt og spiller seg fint ut av egen sone. Mulighetene byr seg og flere gode skudd blir fyrt av, men ingen av de når fram til nettet. Askerlaget eier mesteparten av spillet og det skulle vise seg å være lønnsomt. Med drøye 7 minutter igjen av perioden fyrer Nicolay Eiken Andresen av et direkteskudd fra en pasning fra Anders Bastiansen, og foran mål står Magnus Geheb klar. Han styrer pucken inn i mål, og sender Frisk i ledelsen. De kjenner på formen og beviser at de er klare for mer; 11 sekunder etterpå setter Sondre Bolling Vaaler pucken i krysset etter en meget fin pasning fra David Morley. Nicolay Eiken Andresen drar så på seg en utvisning, og laget må spille i undertall. Henrik Fayen-Vestavik blir bombardert med skudd, men han gjør det han er god på, nemlig å stenge buret. Perioden ender 0-2. Skuddstatistikk: 7-9.

2.periode startet slik som første med en kjapp utvisning, denne gangen for Frisk Asker. Sjansen benyttet panterne seg av, og det gikk ikke mange sekundene før de fikk sin redusering. Ringerike får en betydelig boost fra scoringen og byr på flere gode skuddmuligheter. Da Frisk endelig fikk sjansen i overtall klarte de heller ikke å øke ledelsen, til tross for flere gode muligheter. Det blir noe rot i egen sone, men Henrik Fayen-Vestavik er våken og noterer seg fantastiske redninger. Askerbøringene kvikner til, og selv om de må inn i nytt undertall med 02.57 igjen på klokka viser tigerne at de er sterke. Nicolay Eiken Andresen nekter å la hjemmelaget få en redusering og dekker et skudd som Esbjørn Leiv Fogstad Vold plukker opp. Alene går han opp mot Ringerikes burvokter og fyrer av et skudd som går rett i nettet, og sender dermed Frisk opp i ledelsen 1-3 rett før perioden er over. Skuddstatistikk: 15-16.

Magnus Geheb noterer seg for kampens første scoring i den første perioden.

-Nicolay skyter og jeg får en kølle på den, og det er gøy å score, men vi faller litt ned i andre periode. Vi må opp til lørdagen. Siste periode viser seg å by på utfordringer for Frisk.

Som de to første periodene tar det ikke lang tid før det kommer en utvisning, og fem minutter ut i perioden skal bortelaget spille overtall. Felix Girard melder seg på scoringslista og sørger for lagets fjerde scoring. De legger seg ikke på latsiden og kjører på med flere gode kontringer, men hjemmelaget nekter å gi gjestene en enkel periode. Ringerike utlikner ikke bare en, men to ganger og øker spenningen i Schjongshallen da stillingen blir 3-4 med fem minutter igjen av perioden. Det blir en dramatisk og anspent ende på perioden, og sluttsignalet kom i grevens tid. Kampen ender 3-4, og Frisk Asker tar nok en gang med seg tre poeng hjem. Skuddstatistikk: 27-24.

Etter noe som endte som en slitekamp hadde hovedtrener Jan André Aasland følgende å si:

-Vi spiller en kamp hvor vi varierer litt for mye i prestasjonen vår. I perioder er vi veldig gode og i andre perioder sliter vi litt mer. Vi må jobbe litt med å stabilisere spillet vårt over 60 minutter, men vi er veldig fornøyde med å vinne og ta tre poeng. Det er også mye positivt vi tar med oss inn mot Spartakampen på lørdag.

Frisktoget ruller og går, og som Jan André nevner skal en ny kamp spilles allerede på lørdag mot Sparta Sarpsborg. Kampen spilles i Varner Arena, og billetter kan du få kjøpt her