• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Sparta
SPA

DOBBEL FRA FRØSHAUG HJALP IKKE

Det ble tap 2-3 i siste oppkjøringskampen før serien tar til neste helg, og to mål fra Mats Frøshaug var ikke nok til å forhindre Sparta seier.

Det ble en kamp som ble preget av mange utvisninger, og ser vi bort fra de 25 minuttene som Hampus Gustafsson pådro seg i sluttsekundene var det likevel 20 utvisningsminutter på våre gutter i kveld. Sparta pådro seg 24 minutter, hvorav 2+10 var for takling mot hodet fra unggutten Emil Martinsen Lilleberg. Litt positivt var det at vi vant skuddstatistikken 30-25, men vi satt likevel med følelsen av at gutta ikke var aggresive nok på mål.

Janna og Vidar stilte uten Anders Bastiansen, Magnus Geheb, Erik Beier Jensen og Joakim Opsahl, men de 200 oppmøtte tilskuerne fikk se Bobby MacIntyre og Jimi Kuronen på is i Askerhallen, og canadiske MacIntyre fikk vist at han har god fart på jernene. Men vi må nok la han få litt tid med laget før vi kan vente å se magi fra 24 åringen.

Sparta tok føringen 0-1 i Power Play ved Anders Tangen Henriksen, og økte til 0-2 på straffe ved Samuel Salonen. Mats Frøshaug reduserte til 1-2 etter assist fra Björkung og Gustafsson, men Sparta økte til 1-3 ved Håkon Løken Pedersen i nok et Power Play. Mats Frøshaug satt utvist på 1-3 målet, men gjorde det litt godt igjen da han reduserte til 2-3 etter assist fra Thomas Valkvæ Olsen og Victor Björkung. Dessverre endte det med 2-3 tap, selv om vi tok ut Henrik Fayen-Vestavik i sluttminuttene.

Tirsdag hadde vi invitasjon fra Vålerengen om å spille treningskamp i nye Jordal Amfi, men dessverre passet det ikke inn i oppkjøringsplanene til Janna og Vidar. Neste kamp er dermed første seriekamp mot Narvik neste lørdag, med returoppgjør i Askerhallen allerede søndagen etter.