• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Frisk Asker
FRI

TAP I SVAK BORTEKAMP

Det ble ikke den revansjen som vi hadde håpet på i årets siste kamp. Til det var de to første periodene for dårlige.

Kampen åpnet positivt med scoring av Bobby Thomas MacIntyre allerede etter 3.39, men deretter måtte vi vente lenge før det kom et nytt lyspunkt. I mellomtiden hadde vertene scoret tre mål på rad, og dessverre ble det med kun ett trøstemål signert Thomas Valkvæ Olsen med snaue åtte minutter igjen av kampen.

- IKKE BRA NOK

Etter at sesongens første to tap på rad var et faktum, var det en skuffet Janna Aasland vi traff i garderoben. Han la ingenting i mellom, og var klar på at spillet gutta viste frem i de to første periodene ikke var bra nok.

"De to første periodene er ikke bra nok! Ingen er fornøyd med de to første periodene. Tredje perioden er bra, og da synes jeg vi kjører hardt. Vi skaper kanskje ikke de sjansene vi hadde håpet, men får i hvert fall puckene dypt og får satt litt press, gjenvinner litt pucker og får snudd litt spillet. Da ser vi litt ut som vi vil, men vi kan ikke starte sånn hvis vi skal slå Vålerenga her på Jordal", sier Janna.

For som i Askerhallen kom vi etter hvert altså under 1-3, og laget har ikke vært til å kjenne igjen fra tidligere i sesongen.

"Litt samme som i Askerhallen sist når vi ligger under 3-0, sånn kan vi ikke se ut når vi spiller de toppmatchene. Vi må være bedre forberedt og komme ut ganske bra selv. Det må vi komme tilbake til nå i januar."

Det blir få angrep hvor vi får etablert oss i deres sone?

"Jeg har en følelse av at vi har for mange pucktap på vei opp, vi mister for mange pucker på avlasteren og i midtsonen. Det blir litt for mye "drilling" og da mister vi for ofte pucken."

Stavanger venter på lørdag - hva må gjøres bedre?

"Vi må spille mer som vi gjorde i tredje periode, og mindre som det vi gjorde i de to første" avslutter Janna.

LES OGSÅ: MATS HEDERSGJEST PÅ JORDAL