• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Vålerenga
VIF

NESTE KAMP: VÅLERENGEN

Mandag er det duket for den første av to romjulskamper mot laget på 3. plass på tabellen, 12 poeng bak oss.

Lagene har møtt hverandre to ganger tidligere denne sesongen, og har tatt en seier hver. Begge har vunnet på borteis, og vi var som kjent det første bortelaget som vant på nye Jordal Amfi. I den kampen scoret Viktor Granholm hat-trick, og med 14 mål så langt deler Viktor toppscorer-tittelen i Fjordkraft-ligaen med Stjernens Andreas Heier.

Ser vi på formtabellen for de 10 siste kampene, må vi helt ned på 6. plass for å finne mandagens motstander. De vant siste hjemmekamp mot Storhamar 3-2, men tapte stort (1-8) mot Stjernen og 4-5 mot Sparta etter straffer. Totalt har de fem seire og fem tap på de siste 10 kampene, men likevel holder de fast på 3. plassen på tabellen, fire poeng bak Storhamar med en kamp mindre spilt.

På hjemmeis har våre helter vunnet 9 av 10 oppgjør, mens Vålerengen har vunnet 5 av sine 9 bortekamper (men kun to av de seks siste bortekampene). Fjordkraft-ligaen har vist seg å være ganske så uforutsigbar denne sesongen, og det gjelder ikke å undervurdere noen av lagene! Vi håper imidlertid at gjestene greier å holde seg til reglene, og lar buret stå der det skal stå......

Vi nøyer oss med å ta med våre beste poengplukkere, og nevner at Nicklas Dahlberg nå kan skilte med en redningsprosent på 94,8%. Våre to målvakter ligger forresten på topp Fjordkraft-ligaen når det gjelder redningsprosent - og det er vi svært fornøyde med!

Gutta har fått kun noen få dager med juleferie, og mens de fleste gikk rundt i pysjbuksen hadde laget en isøkt søndag formiddag klokken 11.00.

Janna rapporterer at alle gutta er friske og raske, og vi satser på at det ikke endrer seg før pucken droppes klokken 18.30 mandag ettermiddag. Trenerteamet satser på å stille med uforandret lag fra sist kamp da laget vant 5-2 borte mot Sparta.

Kampen kan sees på TV2 Sumo, og husk at du kan kjøpe "Hjemmebilletten" ved å Vippse et valgfritt beløp til 122918.

Vi ønsker gutta lykke til!