• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Narvik
NAR

UTKLASSET NARVIK

Etter 4-1 på lørdag, ble det ny utklassing i Askerhallen søndag.

Til tross for en solid seier også på søndag, mente hovedtrener Vidar Wold at det ble litt for mye "hawaii-hockey" av gutta i dagens kamp.

"Det var seks poeng, og vi er fornøyde med det. Spiller kanskje en bedre kamp i går, totalt sett. Det ble litt "hawaii-hockey" til tider, men vi scorer fem og slipper inn en, og det tar vi med oss. Det er den starten vi ønsket å ha, og er fornøyde med helgen. Nå starter vi oppladningen til kampen mot Vålerengen på torsdag", sier en fornøyd Vidar Wold.

Som gammel keeper må du vel være fornøyd med en keeper som har redningsprosent på 96% begge kampene i helgen?

"Nicklas spilte en kjempekamp også i dag, og hadde noen viktige redninger på 1-0. Vi gir Narvik en del sjanser som vi strengt tatt ikke bør, og det er noe vi må ta med oss inn mot kampen på torsdag som vi ikke er fornøyd med. Men det er heldigvis lov å ha bra keeper", sier Vidar om vår førstekeeper som kun slapp inn ett mål i hver av kampene.

BESTEMANNSPRIS TIL FRØSHAUG

Det var 32 år gamle Mats Frøshaug som ble kåret til vår bestemann i dag, men selv syntes han at det var andre som var bedre.

"Skal ikke klage på å få bestemannsprisen, men det var ganske mange andre som var bedre enn meg", sier Mats etter kampslutt.

"Men tar alltid i mot et gavekort på Dressmann!"

To solide kamper i helgen, og vi tar med oss seks poeng. Det må vi vel si oss fornøyde med?

"Det har vært helt all right, for det har vært vanskelig å si helt hvor vi står hen. Vi skal på ingen måte være breiale, for vi tapte mot Narvik i fjor. Lista ligger nok litt høyere enn det her om vi skal hevde oss. Men vi er fornøyde."

Det ble fem spillemål i dag, mens det ble to i åpent mål i går. Det smaker vel litt bedre?

"Jo, det gjør jo det. Vi må bare finne frem til en bedre kjemi i rekkene for å score flere mål i spill fem mot fem. Nå har det vært noen skader som gjør at vi må omrokkere på rekkene, og da er det litt vanskelig å finne kjemien."

Når du er mellomfornøyd etter en kamp hvor du får bestemannsprisen, så betyr det vel at vi har mer i vente fra din side?

"Ja, jeg håper å spille bedre enn det jeg gjorde i dag. Synes jeg spilte litt bedre i går, og i dag ble det litt mindre spill på meg. Da er det litt vanskeligere å komme inn i det, men herregud, jeg er fornøyd. Har vært med å produsere litt, og det er bare å håpe at det fortsetter", sier Mats Frøshaug, som kunne notere seg for assist både i går og i dag.

TO MÅL OG EN ASSIST PÅ MEDBY

En som har kommet godt i gang i årets serie, er Endre Medby. I lørdagens kamp utnyttet han en grov keepertabbe da han scoret 1-0 målet, og i dag ble det to mål og en assist på 26-åringen. Etter at Hampus Gustafsson først scoret etter en lekker assist fra Bobby Thomas MacIntyre, økte Endre til 2-0 og 3-0, hvor 2-0 målet kom etter at han plukket opp en puck i Narviks sone og feide den forbi bortelagets keeper, Eric Fröberg. 3-0 kom i Power Play, hvor Endre banker inn pucken etter pasning fra Hampus Gustafsson og andreassist fra Victor Björkung.

Bare snaut minuttet ut i siste periode reduserer Narvik til 3-1, men gutta satte inn en solid sluttspurt og scoret to mål før kampen var over. Først setter Mikkel Christiansen inn 4-1 etter at først to Narvik-spillere kolliderer med hverandre. Pucken plukkes opp av Magnus Geheb, og etter lekkert klikk-klakk spill med Mats Frøshaug er det altså Mikkel som setter pucken i mål.

Victor Björkung fikk også æren av å være sistemann på pucken etter nok et klikk-klakk spill mellom Max Krogdahl og Fredrik Bjørndal, og dermed kunne den svenske backen for både mål og assist i dag.

Torsdag kommer Vålerengen på besøk, og vi satser på at gutta fortsetter "the winning streak"!