• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Stjernen
STJ

NESTE KAMP: STJERNEN

Etter at kampen på lørdag ble utsatt på grunn av corona-utbrudd hos Sparta, fikk gutta en fri-helg og en noe lengre oppladning til Stjernen-kampen torsdag.

Stjernen har hentet tilbake backen Andy O'Brien som spilte for dem forrige sesong. Til tross for at han tilbrakte 309 minutter i utvisningsboksen, noterte han seg for 45 poeng (10 mål og 35 assist) i løpet av 41 kamper. Denne sesongen startet han i KHL klubben Dinamo Riga, men måtte forlate klubben etter kun syv spilte kamper. I tillegg har Magnus Eikrem Haugen blitt lånt inn fra franske Cergy i påvente av at serien Ligue Magnus skal starte. Samtidig har klubben lånt ut 21 år gamle Philip Lyngsmo Hansen til Grüner.

Mens våre fikk en uventet pause på lørdag, spilte Stjernen borte mot Narvik. Lagene fulgte hverandre til 4-4 før Stjernen satte inn sluttspurten og vant til slutt 6-4. Andreas Heier scoret to, hvor ett var et lekkert såkalt "Zorro-mål". I tillegg scoret nysignerte O'Brien ett mål i sin første kamp for sesongen.

Stjernens beste poengplukker så langt er nevnte Andreas Heier med 16 poeng (8 mål og 8 assist), en plass han deler med canadieren Daniel Leavens. En annen canadier, Brett Thompson, følger deretter med 12 poeng (6+6), og Alexander Prince Fredrik Ramprecht Reichenberg er nestemann med 11 poeng (1+10).

I mål finner man enten 21 år gamle Jørgen Hanneborg, eller 19 år gamle Preben Rabben Arntsen. Hanneborg har så vidt bedre redningsprosent med 90,9% på ni kamper, mens Arntsen står med 90,0% på sine seks kamper.

Det første oppgjøret lagene imellom ble spilt 22. oktober i Stjernehallen. Til tross for at hjemmelaget vant skuddstatistikken 41-39, sto det til slutt 1-4 på resultattavla. Målene våre kom ved Endre Medby, Thomas Valkvæ Olsen, Bobby MacIntyre og Victor Björkung, mens Andreas Heier scoret reduseringsmålet i starten av 3. periode.

VÅRE BESTE MENN

Her blir det en gjentagelse av hva vi sa før nevnte Sparta-kamp som altså ble utsatt sist lørdag. Bobby Thomas MacIntyre fortsetter å bøtte inn poeng i årets Fjordkraft-liga, og mot Grüner noterte 24-åringen seg for ytterligere ett mål og to assister. Dermed er han oppe i totalt 23 poeng, og topper med det poengligaen totalt. Fem poeng bak, med 4 mål og 14 assister, finner vi Mats Frøshaug, og deretter følger Hampus Gustafsson med 17 (8+9) og Viktor Granholm med 14 (10+4).

På toppen av +/- statistikken finner vi nå Mats Josten Frøshaug og Mikkel Seiergren Christiansen med +10, mens Max Krogdahl følger deretter med +9.

Etter at Nicklas Dahlberg noterte seg for en redningsprosent på 95,8% mot Grüner, har han nå totalt 94,5% på 10 kamper. Henrik Fayen-Vestavik har 92,5% på tre kamper.

ALLE ER MED Siste melding fra Janna Aasland torsdag morgen er at alle er friskmeldte og klare til kamp!

Dessverre går kampen uten tilskuere på tribunen, så vi må igjen anbefale TV2 Sumo - eller hva med å ta turen til BlueLine Sportsbar og se kampen "live" på en av deres mange skjermer? Kampstart er klokken 18.30, og vi ønsker gutta lykke til!

PS: Husk at du kan støtte laget ved å kjøpe "Hjemmebilletten"!