• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Manglerud
MAN

NESTE KAMP: MANGLERUD STAR

Sist gang lagene møttes i Askerhallen sto Hampus Gustafsson og Bobby MacIntyre for tre poeng hver i kampen som vi vant 4-2. Det siste målet var det "hat-trick" Viktor Granholm som scoret, og søndag får de en ny mulighet når MS kommer på besøk.

Laget fra Manglerud har hatt en litt spesiell start på sesongen, hvor de har vunnet fire av sine fem bortekamper, mens de kun har vunnet en kamp hjemme i Manglerud Ishall. Den kom til og med i sudden mot Grüner, og etter at laget hadde ledet 3-0 og 5-3 slo naboene fra Grünerløkka tilbake, og det måtte altså sudden til for å avgjøre kampen. De har tatt skalpen på Stavanger og Storhamar på borteis, og har i tillegg forsterket med to amerikanske lånespillere, Blake Christensen og Drew O´Connor, i tillegg til Robin Haglund Mathisen fra Stavanger Oilers. Sistnevnte har gjort sakene sine svært så bra, og leder den interne poengligaen med 10 poeng etter solide syv mål og tre assister. Med det er han poenget foran Mathias Trygg og den tidligere Grüner-spilleren, Jesper Öhrvall, og to poeng foran "gamlefar" Mats Trygg (44 år).

I mål har hjemvendte Lars Haugen stått syv av lagets kamper, og står med en redningsprosent på 90,6%. Ole Morten Furseth har 88,2% på fire kamper.

HJEMMEBILLETTEN

Etter at det på grunn av smittehensyn ble stengt for publikum under kampene i Askerhallen, har vi etablert "Hjemmebilletten" hvor man kan støtte klubben med valgfritt beløp og løse billett hjemmefra. Vi setter stor pris på all støtten som kommer godt med i en tid hvor inntektene bortfaller.

POENGTOPPEN

Etter tre mål på Jordal torsdag topper nå Viktor Granholm toppscorerlisten med åtte mål. Men Bobby MacIntyre leder fortsatt poenglisten suverent med 18 poeng etter tre assister mot Vålerengen.

Våre to målvakter står begge med solide redningsprosenter, og Henrik Fayen-Vestavik kan fortsatt skryte av en redningsprosent på 95,2%. Nicklas Dahlberg måtte nøye seg med 92,3% på Jordal, men står fortsatt med solide 94,4% på ni kamper!

Ser vi på +/- statistikken finner vi at Max Krogdahl har fått besøk av Mats Josten Frøshaug og Viktor Granholm, som alle har +6. I tillegg har fire spillere +5; Mikkel Christiansen, Magnus Geheb, Nicolay Andresen og Patrick Bovim.

Selv om Viktor Granholm leder toppscorerlisten, er det backen Victor Björkung som har notert seg for flest skudd på mål. Foreløpig har det kun endt med to mål på svensken, men vi gleder oss til 27-åringen får fininnstilt siktet!

SIST GANG MS VANT

Vi må tilbake til 2. februar 2017 for å finne sist gang MS vant i Askerhallen. Rett nok tok de med seg ett poeng 20. oktober i fjor, men Hampus Gustafsson sørget for at to poeng ble igjen i Asker etter scoring 3.46 ut i sudden. Forøvrig hans andre scoring i kampen. Assist var ved Henrik Ødegaard.

Vi satser imidlertid på at gutta sørger for at poengene nok en gang blir igjen i Asker!

Minner også om at du kan melde deg inn i Frisk Asker Målklubb!

Kampstart er 17.00 på søndag, men dessverre går kampen uten tilskuere på tribunen. Vi anbefaler TV2 Sumo, eller kanskje en tur til BlueLine Sportsbar i Asker sentrum?