• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Manglerud
MAN

NESTE KAMP: MANGLERUD STAR

Sist gang lagene møttes i Askerhallen sto Hampus Gustafsson og Bobby MacIntyre for tre poeng hver i kampen som vi vant 4-2. Det siste målet var det "hat-trick" Viktor Granholm som scoret, og søndag får de en ny mulighet når MS kommer på besøk.

Laget fra Manglerud har hatt en litt spesiell start på sesongen, hvor de har vunnet fire av sine fem bortekamper, mens de kun har vunnet en kamp hjemme i Manglerud Ishall. Den kom til og med i sudden mot Grüner, og etter at laget hadde ledet 3-0 og 5-3 slo naboene fra Grünerløkka tilbake, og det måtte altså sudden til for å avgjøre kampen. De har tatt skalpen på Stavanger og Storhamar på borteis, og har i tillegg forsterket med to amerikanske lånespillere, Blake Christensen og Drew O´Connor, i tillegg til Robin Haglund Mathisen fra Stavanger Oilers. Sistnevnte har gjort sakene sine svært så bra, og leder den interne poengligaen med 10 poeng etter solide syv mål og tre assister. Med det er han poenget foran Mathias Trygg og den tidligere Grüner-spilleren, Jesper Öhrvall, og to poeng foran "gamlefar" Mats Trygg (44 år).

I mål har hjemvendte Lars Haugen stått syv av lagets kamper, og står med en redningsprosent på 90,6%. Ole Morten Furseth har 88,2% på fire kamper.

HJEMMEBILLETTEN

Etter at det på grunn av smittehensyn ble stengt for publikum under kampene i Askerhallen, har vi etablert "Hjemmebilletten" hvor man kan støtte klubben med valgfritt beløp og løse billett hjemmefra. Vi setter stor pris på all støtten som kommer godt med i en tid hvor inntektene bortfaller.

POENGTOPPEN

Etter tre mål på Jordal torsdag topper nå Viktor Granholm toppscorerlisten med åtte mål. Men Bobby MacIntyre leder fortsatt poenglisten suverent med 18 poeng etter tre assister mot Vålerengen.

Våre to målvakter står begge med solide redningsprosenter, og Henrik Fayen-Vestavik kan fortsatt skryte av en redningsprosent på 95,2%. Nicklas Dahlberg måtte nøye seg med 92,3% på Jordal, men står fortsatt med solide 94,4% på ni kamper!

Ser vi på +/- statistikken finner vi at Max Krogdahl har fått besøk av Mats Josten Frøshaug og Viktor Granholm, som alle har +6. I tillegg har fire spillere +5; Mikkel Christiansen, Magnus Geheb, Nicolay Andresen og Patrick Bovim.

Selv om Viktor Granholm leder toppscorerlisten, er det backen Victor Björkung som har notert seg for flest skudd på mål. Foreløpig har det kun endt med to mål på svensken, men vi gleder oss til 27-åringen får fininnstilt siktet!

SIST GANG MS VANT

Vi må tilbake til 2. februar 2017 for å finne sist gang MS vant i Askerhallen. Rett nok tok de med seg ett poeng 20. oktober i fjor, men Hampus Gustafsson sørget for at to poeng ble igjen i Asker etter scoring 3.46 ut i sudden. Forøvrig hans andre scoring i kampen. Assist var ved Henrik Ødegaard.

Vi satser imidlertid på at gutta sørger for at poengene nok en gang blir igjen i Asker!

Minner også om at du kan melde deg inn i Frisk Asker Målklubb!

Kampstart er 17.00 på søndag, men dessverre går kampen uten tilskuere på tribunen. Vi anbefaler TV2 Sumo, eller kanskje en tur til BlueLine Sportsbar i Asker sentrum?