• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Sparta
SPA

NESTE KAMP: SPARTA

Lørdag er det klart for sesongens første oppgjør mot Sparta, og det blir spennende å se om gutta kan følge opp den sterke 7-2 seieren over MS.

Sparta har vært gjennom et lengre avbrekk på grunn av Corona-utbruddet de har hatt i troppen, og har et svært tett kampprogram foran seg! De har allerede spilt to kamper denne uken, hvor de startet med å ta med seg to poeng fra Jordal Amfi etter seier på straffer, men måtte strekke våpen mot Stavanger Oilers hjemme i Sparta Amfi. Sparta ledet 2-0 etter første periode, men måtte til slutt se seg slått 4-3 av siddisene. I begge kampene var det den svenske backen Mathias Nilsson som logget mest istid, men 26 åringen måtte gå av isen mot Stavanger med -3 på +/- statistikken.

Dermed har Sparta rukket å spille 14 kamper mot våre 18, og innehar 8. plassen med 18 poeng. Det kan nevnes at i den siste treningskampen før sesongstart vant Sparta 3-2 i Askerhallen, hvor begge våre mål ble scoret av Mats Frøshaug.

Beste poengplukker hos Sparta så langt er den 22 år gamle backen Håkon Løken Pedersen med 13 poeng (1+12), to poeng foran Hans Kristian Jokobsson (3+8) og Martin Grönberg (7+4). Sistnevnte, som er lagets toppscorer med 7 mål, har ikke kommet tilbake etter skadeoppholdet, og er usikker også til lørdagens oppgjør.

I mål hos Sparta finner vi enten Jens Kristian Lillegrend eller Tobias Normann. Det er 19 år gamle Normann som kan skryte av beste redningsprosent, og han står bokført med 90,9% på fem kamper. Lillegrend på sin side har 89,0% på 10 kamper.

VÅRE BESTE MENN

Etter to litt svake kamper mot Narvik revansjerte også Bobby MacIntyre seg mot MS og noterte seg for to assister. Dermed er 24-åringen oppe i 30 poeng (8 mål og 22 assister), og har skaffet seg en solid luke ned til nummer to på den interne poenglisten, Hampus Gustafsson. Hampus hadde både mål og assist mot MS, og er med det oppe i 11 mål og 12 assister. Med sine 23 poeng er han to foran den vordende far, Mats Josten Frøshaug (4+17). Deretter følger en annen som også hadde mål og assist mot MS, Endre Medby, med 7 mål og 11 assister.

Lagets toppscorer er fortsatt Viktor Granholm med 13 mål, mens Max Krogdahl fortsatt topper +/- statistikken med +12.

Nicklas Dahlberg kunne gå av isen mot Manglerud Star med en redningsprosent på 94,1%. Han har totalt sett over 14 spilte kamper en redningsprosent på 94,4%, mens Henrik Fayen-Vestavik står med 92,6% på sine fire spilte kamper.

Janna gleder seg til å møte Sparta, og sa dette etter MS-kampen.

"Det blir spennende å møte Sparta, som er det eneste laget vi ikke har møtt enda. Har sett en del på dem, men det blir jo spesielt å møte dem nå som dem har vært så lenge borte. De spiller to kamper før vi møter dem, så da får vi sett litt hvordan de ser ut. Selv om de har vært borte i nærmere en måned, så gleder vi oss til å møte dem. De er et lag som er - eller har i hvert fall vært - kvikke og raske, går mye på skøyter, jobber beinhardt og har vært vonde for oss å møte. Regner med at det blir det samme på lørdag, og så møter vi dem på nytt på tirsdag. Vi tror vi vet hva som møter oss", sa altså Janna sist søndag.

Kampen på lørdag starter klokken 16.00, og dessverre går også den uten publikum på tribunen. Vi må derfor igjen henvise til TV2 Sumos sending, og håper mange benytter seg av muligheten til å kjøpe en "Hjemmebillett" ved å Vippse valgfritt beløp til 122918! Tusen takk for alle bidrag!