• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Sparta
SPA

- HAR ALDRI SKJEDD FØR

I fjor scoret han ingen mål i løpet av hele sesongen, men i kveld kunne han notere seg for to scoringer. I tillegg kunne sisteskansen vår endelig notere seg for en smultring og shut-out mot Sparta.

Det var forventet at Sparta ville komme ut i hundre, og forsøke å få et tidlig mål i kveld. Men gutta var klare, og lot ikke sarpingene komme til så mange farlige sjanser i løpet av de første minuttene av kampen. Når en jevnspilt første periode begynte å gå mot slutten, fikk gutta satt et hardt press i Spartas sone - og på andre forsøket fant Nicolay Andresen endelig veien forbi Spartas unge keeper, Tobias Normann. Det var Nicolays andre mål i år, og det skulle komme mer fra vår assisterende kaptein! Første periode ebbet ut på stillingen 1-0, og skuddstatistikken viste 14-10 i vår favør.

SOLID MIDTPERIODE

I midtperioden skulle vi igjen vise oss frem som et veldig solid og effektivt lag. Snaut tre minutter ut i perioden er det Mats Frøshaug som etter litt klabb og babb foran Sparta-målet får pirket inn 2-0. Det er Victor Björkung som legger pucken på mål, og Eskil Wold som kjemper hardt om pucken som til slutt havner hos Frøshaug som altså får pirket inn pucken.

"Klabb og babb" kan det vel sies at det var på 3-0 målet også. Nicolay Andresen legger pucken på mål, og den går nok via både to og tre Sparta-spillere før den havner i mål! Og to mål i samme kamp, det har aldri skjedd før for backen Andresen!

"Nei, det har aldri skjedd før for min del", sier en smilende Nicolay etter kampslutt.

Måtte du krangle om å få målet?

"Jeg overlater det til dommerne, for jeg så ikke helt hva som skjedde foran mål. Det så ut som det var noe hjelp fra noen Sparta-spillere. Men jeg tar den!"

To mål av deg i dag hadde gitt høye odds, men hva sier du til de som tar sjansen på å sette penger på deg i returkampen på tirsdag?

"Jeg ville ikke satt huset på det, men jeg gjør mitt beste. Så en hundrelapp kanskje", ler Nicolay.

Når perioden begynte å gå mot slutten tok poengkongen Bobby Thomas MacIntyre pucken "i egne hender", og etter å ha plukket opp pucken i midtsonen gjør han alt på egen hånd og banker inn 4-0 med bare sekunder igjen av perioden.

- DET ER JO GØY NÅR DET SKJER

I siste periode kontrollerte gutta kampen, men så ikke ut til å holde igjen på gassen. Etter at vi hadde kjørt karusell med Sparta-spillerne i deres sone, var det en sliten Thomas Valkvæ Olsen som til slutt kunne styre inn 5-0 på et skudd fra Sondre Bolling Vaaler. Til slutt var det Anders Bastiansen som kunne servere pucken med et elegant flipp pass som Hampus Gustafsson banker inn bak Normann i Sparta-buret. Det var hans 12. mål for sesongen, noe som passet godt i hans 100. kamp for klubben.

Med sluttresultatet 6-0 på tavla, kunne gutta juble for nye tre poeng. Selv om det ble en solid seier til slutt, innrømmet Nicolay Andresen at de var litt usikre før kampstart.

"Vi var klar over at de ville komme hardt ut. Det er noe de har gjort også før sykdomsoppholdet, men jeg synes vi greide å ri av det veldig bra og klarte å sette hardt press på dem i deres sone. Nå er det en uke siden vi spilte forrige kamp, og da hadde ikke vi "match-tempo" i beina. Så det var litt spennende før denne kampen om vi ville være litt nedpå, men det løste vi veldig bra", sier en fornøy Nicolay.

Og igjen bidrar alle rekkene.

"Ja, jeg synes at alle er flinke til å bidra i beggen endene av spillet. Det er nok det som har vært suksessfaktoren vår, at vi jobber over hele banen og jobber for hverandre. Unner hverandre suksess."

Så det hadde vært det samme om du hadde scoret ett eller to mål?

"Forsåvidt. Men det er jo gøy når det skjer", avslutter en smilende Andresen.

"SHUT-OUT" FOR DAHLBERG

Endelig kunne Nicklas Dahlberg notere seg for en "shut out", hans første på et år.

"Ja, det var en "grymt skjön seger", faktisk. Det kjennes kanskje ikke som en 6-0 match, men jeg synes vi gjør det vi skal og det fungerer bra for oss om dagen. De hadde et par sjanser som de kunne gjort mål på, men jeg føler vi hadde bra kontroll i dag."

De kom alene mot deg når vi spilte 5 mot 3?

"Det er ikke hver dag det skjer, nei. Men det gikk jo bra."

Det sitter bra for deg om dagen?

"Ja, det sitter bra for hele laget. Vi spiller stabilt, og det gjør det lettere for meg - og det har fungert bra for meg også."

Men betyr det noe ekstra å holde nullen?

"Det er klart det er kult å holde nullen, men det er seirene som betyr mest. Det er en ekstra bonus å holde nullen."

Tett kampprogram fremover?

"Sparta allerede på tirsdag, og det kjennes vel ut som at vi skal spille kamp annenhver dag fremover. Så nå gjelder det å ladde om og gjøre oss klare", avslutter en fornøyd Dahlberg.

LES OGSÅ: TAKK TIL SUPPORTERNE