• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Frisk Asker
FRI

NESTE KAMP: VÅLERENGEN

Torsdag er det endelig klart for kamp igjen, og denne gangen tar gutta turen til hovedstaden for å spille kamp i Oslos nye hockey-storstue!

Etter flere sesonger i lånt hall på Furuset, kan Vålerengens Idrettsforening endelig ønske velkommen i ny ishall, nye Jordal Amfi. Etter sigende skal det ha blitt en fantastisk ishall med en publikumskapasitet på 5.300 - post corona. For torsdagens kamp kommer dessverre til å bli spilt for tomme tribuner, etter at Oslos politikere bestemte seg for å stenge ned byen i håp om å få kontroll på smitten.

VERTENES BESTE

Beste poengplukker for vertskapet så langt denne sesongen, er hjemvendte Sondre Olden. MS-gutten har notert seg for fem mål og seks assist, og med totalt 11 poeng er han to poeng foran spilleren som vi husker godt fra sist gang lagene møttes, Oskar Kalle Ekelund. Det er bare å håpe at svensken har et snev av dårlig samvittighet, men tror vel ikke så er tilfelle. Målvelteren Ekelund har så langt kun funnet eget mål, som han altså mener skal veltes over egen keeper, og står oppført med ni assister. Plassen bak finner vi fire spillere som alle har åtte poeng; Calle Spaberg Olsen (1+7), Wade Murphy (4+4), Albin Lindgren (2+6) og lagets kaptein, Tobias Lindström (5+3).

Ser vi på hvem som har flest antall utvisningsminutter, er det vel ikke overraskende at nevnte Ekelund topper med 44 minutter. Jørgen Karterud og Magnus Brekke Henriksen følger deretter med 27 minutter.

I mål har vertene brukt Tobias Breivold i fire kamper, mens Steffen Søberg står notert med fem. Breivold har en redningsprosent på 95,1%, mens Søberg står med 91,3%.

FINSK NYSIGNERING

Vålerengen har ikke vært kjent for å se til Finland når de skal signere spillere. Sist gang en spiller med finsk pass spilte i den blå og røde drakten, var da Antti Ylönen var innom laget i 2010 og spilte åtte European Trophy kamper for laget, før han stakk tilbake til Finland da serien startet. Nå har imidlertid laget signert en ny back fra de tusen sjøers land, og 30 år gamle Tommi Taimi skal visstnok være klar for spill mot oss.

VÅRE BESTE MENN

Våre to målvakter har hatt en veldig god start på sesongen, og yngstemann Henrik Fayen-Vestavik står med svært respektable 95,2% i redningsprosent etter å ha voktet buret i to kamper så langt denne sesongen. Senioren, Nicklas Dahlberg, har vært foretrukket i åtte av de ti kampene som er spilt, og Nicklas Tobias kan skilte med en redningsprosent på solide 94,7%. Dette ga han plass på "Ereviks femmer" i oktober.

En annen som også ble funnet verdig en plass i Ereviks femmer er Bobby MacIntyre. Etter en strålende start på sesongen ligger Bobby helt i toppen av poengligaen med 15 poeng (4 mål og 11 assist) etter 10 kamper. Men han får sterk konkurranse av rekkekompis Hampus Gustafsson, som etter å ha stått over to kamper på grunn av skade nå ser ut til å være tilbake i godt gammelt slag! Hampus har notert seg for flest scoringer (6) i tillegg til syv assister, og er med det tre poeng foran en annen som også ser ut til å ha funnet formen, Mats Josten Frøshaug. Mats har kun gått av isen uten poeng i to av de ti første kampene, og ser endelig ut til å ha funnet tilbake til et nivå han hadde før han kom til klubben foran 2018/19-sesongen. Endre Medby følger deretter med ni poeng (4+5), Mikkel Christiansen har åtte poeng (4+4) og Viktor Granholm har notert seg for syv (5+2).

På +/- statistikken troner nå backen Max Krogdahl igjen på topp med +6, tett fulgt av Mikkel Christiansen, Magnus Geheb og Patrick Bovim, som alle har +5.

- IKKE NOE NYTT

Fra trenerhold rapporteres det at det ikke er noe nytt å melde.

"Ikke noe nytt herfra", sier Janna, som samtidig bekrefter at både han og laget er klare og sugne på en seier.

"Selvfølgelig veldig sugen på en seier på nye Jordal. Det hadde vært moro og vært det første laget med seier der!" Sier Janna dagen før dagen.

Vi stiller oss bak dette, og gleder oss til å se gutta revansjere seg fra oppgjøret i Askerhallen!

Kampstart torsdag er 18.30, og kampen kan sees direkte på TV2 Sumo.