• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Lillehammer
LIL

NESTE KAMP: LILLEHAMMER

Etter fire strake seire stoppet seiersrekken mot Storhamar på lørdag. Torsdag skal gutta tilbake på vinnersporet når Lillehammer kommer på besøk!

Etter et jevnt oppgjør i CC Amfi var det hjemmelaget Storhamar som trakk det lengste strået i toppkampen sist lørdag. Torsdag er det nok et Mjøs-lag, Lillehammer, som er motstander, et Lillehammer-lag som av "ekspertene" i TV2 er tippet på 4. plass i årets Fjordkraft-liga. Laget har styrket seg ved signeringen av Andreas Martinsen i tillegg til utlendingene Spencer Humphries (ex Stavanger Oilers), Austin Cangelosi (spilte for Lillehammer i 2018/19) og Ben Holmstrom (ECHL og AHL). Inn har også keeperen Joona Partanen (ex Narvik) som nå har norsk pass, kommet, sammen med Jørgen Kvål (ex Stavanger Oilers), Trym Gran og Martin Ellingsen, begge ex Sparta-spillere, selv om Ellingsen er født og oppvokst på Lillehammer og kun spilte én sesong for Sparta. Laget har også lånt inn backen Christian Bull som venter på at sesongen i DEL skal komme i gang for hans nye klubb, Krefeld Pinguine.

Mens vi kjempet mot Storhamar på lørdag, møtte Lillehammer Sparta borte. Allerede før 10 minutter var spilt hadde Austin Cangelosi puttet to pucker bak Tobias Normann i Sparta-målet. Sparta reduserte drøye minuttet etter, og utlignet snaut 11 minutter ut i tredje periode. Det måtte straffer til for å avgjøre kampen, og der trakk Sparta det lengste strået og tok med seg to poeng.

Sist gang vi møtte Lillehammer var 11. oktober i Eidsiva Arena. Etter første periode sto det 1-1, og det var Hampus Gustafsson, assistert av Bobby MacIntyre og Endre Medby, som ga oss ledelsen etter at kun 32 sekunder var spilt av kampen. Etter en målløs midtperiode cruiset gutta inn til en 4-2 seier etter mål av Mikkel Christiansen, Nicolay Andresen og nok en gang Hampus Gustafsson.

SKADER OG SYKDOM

Så langt denne sesongen har ikke Janna og Vidar kunnet stille med en skadefri tropp, og sist lørdag var det en kombinasjon av skader og sykdom som satte fire spillere ut av troppen. Erik Beier Jensen er på god vei tilbake etter skade, mens Hampus Gustafsson vil testes frem mot kamp for å se om han er spilleklar. Nicolay Eiken Andresen og Patrick Bovim var begge syke sist lørdag, men ser ut til å kunne være tilbake til Lillehammer-kampen. I tillegg har vi en avtale med farmer-klubben vår, Lørenskog, som har lånt backen Joakim Opsahl i ni kamper så langt denne sesongen. Joakim har gjort sakene sine bra, og har ett mål og to assister på de ni kampene. I helgen var han med på å slå Nidaros i to kamper i Trondheim, hvor resultatene ble 2-5 på lørdag, og 3-6 søndag.

I disse Corona-tider har klubben en streng sykdoms-strategi, noe som betyr at spillere som føler seg litt "pjusk" vil måtte stå over kampen. Tidligere sesonger ville de kunnet spilt kampen, men denne sesongen vil de altså være nødt til å holde seg hjemme. Heldigvis har ingen testet positivt på en corona-test i Fjordkraft-ligaen, og vi tenker med gru på hva som vil skje om det vi ser skjer i SHL, hvor mange spillere tester positiv og kamper blir utsatt, skulle skje her også. Derfor er det viktig at alle som er heldige og får billett til å se kampene live i Askerhallen følger de pålegg som gis, som for eksempel at man sitter med to seter mellom hverandre - uansett om man er i familie - og bruker håndsprit som finnes flere steder i hallen!

Alle kjenner vi til ulykken til backen Mats Hildisch, og vi i klubben vil nok en gang sende våre varme hilsninger til Mats når han nå skal starte opptreningen på Sunnaas! Stå på - vi støtter deg hele veien, Mats!

VÅRE BESTE MENN

Vår beste poengplukker så langt er Bobby Thomas MacIntyre med sine 13 poeng (3+10). Tross to kamper mindre spilt innehar Hampus Gustafsson fortsatt andreplassen med 10 poeng (5+5), mens Mats Josten Frøshaug med sin scoring mot Storhamar, deler tredjeplassen med Endre Medby, begge med 7 poeng. Mikkel Seiergren Christiansen, som i følge han selv sjelden scorer mål før jul, har denne sesongen allerede gjort flere innskudd på poengkontoen og står nå med 6 poeng (3+3). Viktor Granholm så ut til å være inne i en god stim etter at han scoret i to kamper på rad, men 23-åringen har måttet gå poengløs av isen i de to siste kampene. Vi tror og håper at det løsner snart!

Ser vi på +/- statistikken, er det backen Patrick Andre Bovim som topper med +5. Hele fem spillere følger med +4; Mats Frøshaug, Mikkel Christiansen, Viktor Granholm, Nicolay Andresen og Max Krogdahl.

Keeperstatistikken viser at begge våre målvakter har spilt solid så langt denne sesongen. Yngstemann, Henrik Fayen-Vestavik, står bokført med en redningsprosent på 95,2%, men veteranen Nicklas Dahlberg, har 94,4%.

LILLEHAMMERS BESTE

Det er den 26 år gamle amerikaneren, Austin Cangelosi, som har plukket flest poeng for Lillehammer så langt denne sesongen. Han er poenget bak Bobby MacIntyre med sine 12 poeng (8+4), og er med det hele syv poeng foran Stian Kaltrud Nystuen (3+2) og Martin Gran (2+3).

Cangelosi er også best på +/- statistikken med +4, en plass han deler med Jørgen Kvål.

I mål har Trym Gran beste redningsprosent med 93,8%, mens Joona Partanen står bokført med 89,4%.

Kampstart torsdag er 18.30, og har du ikke billett kan vi anbefale TV2 Sumo som sender alle kampene direkte.

Vi ønsker gutta lykke til!

KAMPSPONSOR: