• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Frisk Asker
FRI

SESONGDEBUTERTE MED SCORING

Etter å ha vært skadet siden like før sesongen startet, var det endelig klart for sesongdebut for Thomas Valkvæ Olsen. Det ble en solid debut for 27-åringen, som kronet det hele med scoring. Og det kunne fort blitt flere!

Thomas Valkvæ Olsen fikk problemer med hamstringen like før sesongstart, og det har tatt litt lengre tid enn han hadde håpet for han å komme tilbake på is. I kveld var det endelig klart for sesongdebuten for den tidligere SHL-spilleren, og på rekke sammen med Anders Bastiansen og Magnus Geheb fikk vi se glimt av hva spilleren som sørget for 44 poeng sist gang han spilte i Frisk-drakten (2015/16) kan.

Men det var en annen som åpnet scoringsballet i Stjernehallen i kveld. Endre Medby har fått en kanonstart på sesongen, og i Power Play scoret han sitt fjerde mål for sesongen. Assist ved Victor Björkung og Bobby Thomas MacIntyre. Da hadde det gått drøye syv minutter av første periode, og ut over i perioden pådro begge lag seg utvisninger uten at noen av lagene greide å utnytte overtallet.

Vi startet andre periode i overtall, og 29 sekunder ut i perioden sitter sesongens første scoring fra Thomas Valkvæ Olsens side. Han prikkskyter pucken forbi Stjernens målvakt, og Mats Josten Frøshaug og Jimi Kuronen assisterte. Thomas kunne glise bredt med det som vel må karakteriseres som lagets styggeste tannbeskytter.

"Den er vel fin den vel?", repliserte en smilende målscorer etter kampslutt. Han om det.....

Hjemmelaget hadde ikke hatt spesielt mye å komme med så langt i kampen, og Bobby MacIntyre gjorde alt riktig da han baner seg vei foran mål og setter pucken perfekt bak Jørgen Hanneborg i Stjernen-buret. Da synes Hanneborg at nok var nok, og valgte å bytte med Preben Arntsen.

Arntsen måtte plukke pucken ut av målet etter 28.45 når Victor Björkung banker inn 0-4 målet. Stjernen reduserer til 1-4 snaue to minutter ut i siste periode, men seieren var aldri truet.

"SOLIDE I 60 MINUTTER"

Etter kampslutt var det en fornøyd Valkvæ Olsen vi snakket med.

"Jeg synes vi spiller en veldig bra kamp. Solide i 60 minutter!" Fastslår en spillesugen Valkvæ Olsen som spilte med nummer 19 for anledningen, i påvente av at drakten med nummer 93 skal komme.

"For egen del var det veldig deilig å komme i gang. Har jo sittet og lurt litt på hvor jeg står, så som sagt; utrolig deilig å endelig komme i gang."

Du kunne fort scoret flere mål i kveld?

"Ja, absolutt. Jeg fikk en sjanse hvor jeg var helt alene foran mål, men pucken rullet litt uheldig. Skulle også scoret ett i tredje periode, men kåla den bort."

En annen som også var tilbake fra skade, var Fredrik Lystad Jacobsen. Han kjente ikke noe til skaden, men mente selv at han var litt kamprusten.

"Det gikk bra med skulderen, og det var morsomt å være tilbake. Men jeg kjente jo at jeg ikke har spilt og trent på to og en halv uke! Hadde ikke helt kontroll på pucken hele tiden", sier en smilende og godt fornøyd Lystad Jacobsen som kunne notere seg for assist på 0-4 scoringen til Victor Björkung.

Vi får si oss meget godt fornøyde med en solid borteseier, hvor det var fire forskjellige spillere som scoret. I Hampus sitt skadefravær sørget MacIntyre for scoring og assist, og dro dermed fra Hampus på poengtabellen. Han er nå oppe i 13 poeng etter 3 mål og 10 assist. Seieren kom etter solid defensivt arbeide, og i mål sto Nicklas Dahlberg solid. Han kunne til slutt notere seg for en redningsprosent på solide 98%!

Nå er det bare å omstille seg for ny bortekamp på lørdag hvor Storhamar venter i CC Amfi!

KVELDENS MÅLSCORERE

3 - 41:49 1-4 PP1 by 9 A. Heier - Assist: 61 A. Reichenberg, 16 J. Dehaas

2 - 28:45 0-4 EQ by 91 V. Björkung - Assist: 15 M. Dokken, 40 F. Jacobsen

2 - 21:06 0-3 EQ by 29 B. Macintyre - Assist: 34 E. Wold , 71 P. Bovim

2 - 20:29 0-2 PP1 by 19 T. Olsen - Assist: 21 M. Frøshaug, 42 J. Kuronen

1 - 07:03 0-1 PP1 by 55 E. Medby - Assist: 91 V. Björkung, 29 B. Macintyre