• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Frisk Asker
FRI

STERK BORTESEIER

Etter det forsmedelige tapet hjemme i Askerhallen sist torsdag, var gutta klare for å komme tilbake på vinnersporet allerede i dagens oppgjør mot Lillehammer.

Det begynte positivt for vår del, og allerede etter drøyt 30 sekunder hadde Hampus Gustafsson banket inn den første pucken bak Lillehammers keeper, Trym Gran. Assisten var det Bobby Thomas MacIntyre som sto for. Vi klarte ikke helt å fortsette med presset på Lillehammer, og da det gjensto 1 minutt og 15 sekunder greide hjemmelaget å utligne til 1-1 ved Stian Kaltrud Nystuen etter en miss fra vår side i midtsonen.

ROTETE MIDTPERIODE

I løpet av midtperioden ble det tre 2-minutters utvisninger til oss, og hele 33 minutter til hjemmelaget. Trekker vi fra de 25 minuttene som Sverre Rønningen fikk for spearing på Hampus Gustafsson, så er det likevel mange minutter i løpet av èn periode. Ingen av lagene greide imidlertid å score i løpet av perioden, noe blant annet målscorer Hampus Gustafsson var misfornøyd med.

"Vi burde greid å utnytte perioden hvor vi spilte fire mot tre bedre, og skulle ha scoret ett mål i løpet av den perioden", sier Hampus som hadde assist fra Bobby MacIntyre og Endre Medby på 1-0 scoringen.

Også trener Janna Aasland var misfornøyd med spillet laget viste i Power Play, og sammen med Vidar Wold gjorde trener-doen endringer i tredje periode.

"Vi var ikke helt fornøyd med hvordan overtallet fungerte, så vi gjorde noen endringer inn i tredje periode. Og heldigvis så fungerte det veldig bra", sier en smilende Janna Aasland etter kampslutt.

For i tredje periode skulle det komme mål både i Power Play, og i spill fem mot fem. Først er det Mikkel Seiergren Christiansen som lekkert prikkskyter inn 1-2, assistert av Mats Frøshaug og Viktor Granholm. Deretter er det Nicolay Eiken Andresen som åpner målkontoen, og med mye trafikk foran mål finner backen veien helt til målmaskene etter assist fra Hampus Gustafsson og Fredrik Bjørndal. Sistnevnte sørget for trafikk foran Lillehammers keeper, og fikk sammen med Magnus Geheb og Eskil Wold skryt av både Janna og Hampus for innsatsen i dag.

Bare drøye minuttet etter Nicos scoring kom det nok en lekkerbisken fra samme mann som satte inn 0-1, Hampus Gustafsson.

"Jeg synes ikke jeg hadde kommet til nok avslutnigner i dag, så jeg bare bestemte meg for å fyre løs", sier Hampus om scoringen som sørget for at frynsete Frisk-nerver kunne roe seg. En fantastisk scoring som viser at Hampus blir å stole på også denne sesongen når det gjelder poeng.

Med 3.10 igjen på klokken greier Lillehammer å redusere etter at skuddet til Brendan Ellis treffer Anders Bastiansens kølle, og sniker seg forbi en utspilt Nicklas Dahlberg.

"Det er sånt som skjer", fastslår Janna Aasland.

"Men det var jo en veldig bra styring", ler vår sympatiske hovedtrener.

Selv om hjemmelaget tar ut keeper, og Max Krogdahl pådrar seg en utvisning i sluttminuttet, så har Nicklas Dahlberg stengt buret og kastet nøkkelen. Dermed kan vi notere oss for de første tre poengene på borteis denne sesongen.

Torsdag kommer laget som vant 7-4 borte mot Storhamar på lørdag på besøk i Askerhallen. Det kan bli nok en tøff oppgave for Aasland/Wolds gutter!

Kampens målscorere:

3 - 56:50 2-4 PP1 by 22 B. Ellis - Assist: 18 M. Gran

3 - 51:29 1-4 PP1 by 24 H. Gustafsson - Assist: 42 J. Kuronen , 29 B. Macintyre

3 - 50:24 1-3 EQ by 13 N. Andresen - Assist: 24 H. Gustafsson , 48 F. Bjørndal

3 - 43:24 1-2 PP1 by 17 M. Christiansen - Assist: 21 M. Frøshaug , 59 V. Granholm

1 - 18:45 1-1 EQ by 27 S. Nystuen - Assist: 9 A. Cangelosi

1 - 00:32 0-1 EQ by 24 H. Gustafsson - Assist: 29 B. Macintyre , 55 E. Medby