• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 29 August Aug
Tirsdag Tir 1 September Sept
Lørdag Lør 5 September Sept
Onsdag Ons 9 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Manglerud
MAN

NESTE KAMP: MANGLERUD STAR

Torsdag kommer laget som sto for den største skrellen i den forrige runden da laget snudde 3-0 til 4-7 mot Storhamar i CC Amfi.

Den store helten hos MS ble 34 år gamle Mathias Trygg som puttet hele fire pucker bak Storhamars keeper, Jonas Strand. Mathias har spilt for både Vålerenga og Lørenskog, i tillegg til Björklöven, MODO og Västerås, men kom tilbake til moderklubben MS foran 2017/18-sesongen. Her spiller han sammen med storebror Mats (44 år) som returnerte til MS foran årets sesong.

Lagets beste poengplukker etter tre kamper er tidligere Grüner-spiller, Jesper Öhrvall. Han står med 5 poeng (1+4), mens Joachim Engebråten, Robin Haglund Mathisen (på lån fra Oilers) og nevnte Mathias Trygg alle står med 4 poeng.

I mål har en gammel kjenning av oss, Ole Morten Furseth, stått i to av kampene, og han har opparbeidet seg en redningsprosent på 89,6%. Lars Haugen, som mange mener er ligaens beste keeper, har hatt en skadeplaget start på sesongen, og måtte se fem pucker bak seg i oppgjøret mot byrival Grüner. Dermed står han med en redningsprosent på 87,8%, som nok er noe svakere enn han og mange andre hadde forventet.

En som ikke blir å se på isen i dag er Didrik Nøkleby Svendsen, som i sin andre kamp for MS etter overgangen fra Sparta ble idømt matchstraff etter en boarding takling på Grüners Robin Olsen-Syversen. DISU ila han for dette en karantene på fire kamper, og kveldens kamp er hans andre.

VÅRE HELTER

Hos oss er det Hampus Gustafsson som troner på toppen av poengtabellen med 6 poeng (3+3), ett poeng foran Bobby MacIntyre og Endre Medby. Mats Frøshaug har fortsatt ikke åpnet målkontoen, men står med 4 assist, mens Victor Björkung, Fredrik Bjørndal, Magnus Geheb og Viktor Granholm alle står med 2 poeng.

Best på +/- statistikken finner vi backen Max Krogdahl med +3, mens Geheb og Nicolay Eiken Andresen står med +2.

Foreløpig er det kun Nicklas Dahlberg som har sluppet til som sisteskanse, men det har han til gjengjeld gjort veldig bra. Redningsprosenten på de fire første kampene sier 93,9%, og han har sluppet inn 1,77 mål i snitt.

Skadelisten har dessverre blitt enda lenger, ettersom Sondre Bolling Vaaler har blitt lagt til på den i tillegg til Thomas Valkvæ Olsen, Fredrik Lystad Jacobsen og Erik Beier Jensen. Inn kommer Joakim Opsahl, som har vært på utlån til Lørenskog noen kamper, mens Kristoffer Thomassen går inn på plassen til Sondre.

Kampstart er klokken 18.30, og hvis du ikke er blant de heldige som har billett kan kampen sees på TV2 Sumo.