KAMPDAG: COMET
Publisert: 2023-11-23
EHL
Endelig hjemmekamp i Varner Arena!

Torsdag og første hjemmekamp i Varner Arena på en god stund, står for tur. Sammen med SpareBank 1 Østlandet arrangerer vi årets Frivilligkamp, kampen hvor vi skal hedre og rette søkelyset på de som sørger for at Asker er et godt sted å leve! Som frivillig kommer man gratis inn, og billetter får du hentet her.

Er du ikke frivillig, men vil på kamp, får du kjøpt billetter her.

Flere av idrettslagene i nærområdet kommer også for å ha aktiviteter og stand i foajeen. Da kan du se både Asker Ailiens, Holmen Hockey, Asker Kunstløpklubb, Asker Turnforening, Asker Taekwondo klubb og Asker Svømmeklubb! Dessuten, debyterer vår nyeste signering Viktor Hertzberg på isen!

Statistikk

Vi har møtt haldenserne 42 ganger, hvor 32 har endt i seire, tre i uavgjort og syv tap. Den største seieren fant sted i 91/92, hvor vi vant hele 9-0 i Askerhallen. På de ti siste kampene mellom Frisk Asker og Comet, har Asker-laget innkassert ni seire. Tabellen viser at dagens gjester befinner seg på en 10ende plass med 8 poeng, mens vi ligger på en syvendeplass med 18 poeng.

EHLs gullhjelm

Michael Haga sørget for en rekke assister forrige kamp, og har dermed gjort et lite rykk i den interne poengligaen. Haga står oppført med 17(5+12) poeng, mens neste mann på listen er Tobias Lindström med 15(7+8) poeng.

Hos haldenserne er det Pelle Hedlund med sine 12 (6+6) poeng som blir å se i den gullfolierte hjelmen. Herman Kopperud befinner seg på plassen bak med 10 (7+3) poeng.

Keeperduellen

For oss er det Henrik Fayen-Vestavik som står oppført med høyest redningsprosent, 89,2% i tallet. Han har sluppet inn 3,45 mål i snitt per kamp, men reddet hele 248 pucker. Hans makker, svenske Eltonius, står oppført med 88,7% i redningsprosent, 3,11 innslupne mål i snitt og 173 redninger.

Skal vi tro Hockeylive har Comet en keeper-kvartett. Mannen med høyest redningsprosent, Ljung, kan vise til 85,5% og et gjennomsnitt på 5,07 innslupne mål per kamp. Høvik står oppført med 83,4% og 7,55 innslupne mål per kamp. Sistemann, Watterud, har en redningsprosent på 83,3% og 6 innslupne mål per kamp.

Følg kampen

Vi håper du finner veien til Varner Arena i kveld og billetter finner du via denne lenken. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge live oppdateringer på hockeylive.no.

Thea Hansen Loktu
Arenapartner
Generalpartner
Hovedpartner
Gullpartner
Sølvpartner
Bronsepartner
Nettverkspartner
Støttespillere
Strategisk Partner
Losjepartner