Endelig hjemmepremiere!
Publisert: 2023-09-19
EHL
Det nærmer seg den første droppen i Varner Arena for sesongen 2023/24!

Vi står noen få dager unna hjemmepremieren for sesongen 2023/24. Pucken droppes 18.30, og motstanderne er gutta fra plankebyen Fredrikstad. Billetter kan du sikre deg via denne lenken!

Hockey-abstinenser

Vi skal ikke gå inn på hvor mange dager det er siden det ble spilt en tellende kamp på isflaten i Varner Arena, men vi alle vet at det er lenge nok til å gi hockey-abstinenser. Abstinensene til tross, vil torsdagens program by på mye mer enn hockey.

Når dørene åpner 17.00 er det full fres i foajeen. Vi begynner med vårt ny-oppstartede «hockey for newbies» med Frisk-legenden Ketil Wold. Jens Daniel vil gå på scenen for å spille live, mens Erik Follestad og andre kjente profiler stiller opp til intervju. Som alltid vil det være trenerprat i Sportsbaren og meet&greet etter kampen. For ikke å snakke om at Tigershopen er fylt om med nye godsaker, mens kuben har fått seg et lite løft fra fjoråret. Alt ligger til rette for en fantastisk kveld i ly fra regnet.

En tøff og jevn hockeykamp

Torsdagens motstander gjorde en god figur mot Storhamar søndag, og det ser ut som om det skal bli en tøff og jevn hockeykamp også i Varner Arena. Her gjelder det å levere et godt defensivt spill og sørge for at to av de beste poengplukkerne fra fjorårets liga, ikke får plass foran vår siste skanse.

Sportssjef Wold og trenerteamet har klare tanker om hva som skal til for å sikre poengfangst i hjemmepremieren,

- Vi ønsker å bygge videre på det solide defensivt spillet og puck-styrken vi viste på Jordal. Offensivt skal, og må, vi skape lengre angrep og satte press på Stjernen. Viktigheten av å balansere når man skal sette press på motstander og når man skal stå i styrspill blir også en vesentlig del mot et kontringssterkt Stjernenlag.

Nå teller vi ned timer til dørene åpner og håper selvfølgelig på å se deg!

Thea Hansen Loktu
Arenapartner
Generalpartner
Hovedpartner