Julemarked i historiske omgivelser
Publisert: 2023-11-17
På søndag gjelder det å rydde plass i kalenderen for årets hyggeligste julemarked.

For første gang i historien arrangeres det julemarked hos vår samarbeidspartner Quality Hotel Leangkollen. Et julemarked med fokus på lokale leverandører og ikke minst en herlig julestemning og start på adventstiden.

Det hele finner sted 19. november, fra klokken 12.00-16.00.

{!A}

Deltagerlisten på Julemarkedet er fylt opp av noe for alle og enhver, alt ligger til rette for en magisk søndag på det historiske hotellet. Vi deltar selvfølgelig, med Friskus og spillere, foruten oss kan du treffe på disse:

Oslo brewing company, Grini hjemmebakeri, Skåbu høyfjellsmat, På Engen gård, Wulff & co, Bergsmyrene gård, Hyggen epler, Løvli gård, Bekkelund gård og keramikk, Asker produkt, Bakken øvre, Delius botaniske, Galleri Margrethe, Britt Eva, Mary Kay, Laura Gaigalaite Spigelske, Ski treinteriør og Quality Hotel Leangkollen, i tillegg kommer vår gode samarbeidspartner Yogaspirit.

Dessuten hører vi rykter om at også selveste julenissen tar turen. Her gjelder det å holde av datoen i kalenderen, og få med seg årets fineste julemarked! Håper vi sees førstkommende søndag på ærverdige Leangkollen.

Thea Hansen Loktu
Arenapartner
Generalpartner
Hovedpartner
Gullpartner
Sølvpartner
Bronsepartner
Nettverkspartner
Støttespillere
Strategisk Partner
Losjepartner