- Et ydmykt takk
Publisert: 2024-02-07
Bamsefondet
28. januar ble Bamsekampen gjennomført, og nå er tallene klare! Sammen har vi gjort en forskjell, for de som kanskje trenger det mest.

Det er med stor ydmykhet og takknemlighet vi ser tilbake på Bamsekampen og resultatet av den. Takket være våre supportere og samarbeidspartnere, ble det solgt bamser i mengder og en fantastisk sum på nesten 200 000 kroner ble samlet inn. Disse myke vennene vil nå finne veien til barn og unge på sykehus, institusjoner og til de som trenger en varm klem fra en bamse.

Men denne suksessen strekker seg langt utover det fysiske. Den gir håp og glede til de som trenger det mest. Pengene som ble samlet inn, vil ikke bare gi barna en myk venn å holde i, men de vil også være med på å finansiere fritidstilbud for de som dessverre står utenfor på grunn av økonomiske utfordringer.

Hver bamse og hver krone er et uttrykk for hva man kan få til, når man går sammen om å hjelpe de alt for mange som står på sidelinjen. Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre en forskjell for de som trenger det som mest.

En spesiell takk til,

Bildeler.no, Skaaret, Holtsmark Golf, Kiwi, Akasien Begravelsesbyrå, Ahlsell, Arba, Asker Taxi 0700, Backe Stor-Oslo, Asker og Bærum Turbusser, Quality Hotel Leangkollen, Amerikaspesialisten, Ikano Bank, RCCL, Astrofarm, BDO, Advokatfirmaet Dehn, MesterLanda, Dekon, Technopolis, Riis Bilglass, Energima, G4 Elektro, Gullsmed Hellman, Inopa Gourmet Import, Actic Asker, Mobit Asker & Bærum, Proacc, Plantefryd, Wright Trafikkskole, SpareBank 1 Østlandet, Akimi Asker, Ringnes, Kasse og Butikkdata, Cenera, PrivatMegleren Solli & Partnere, Bwell, Ren Bedrift, Energihuset, Arkel Asker og Bærum, Wettre Bryggeri.

Thea Hansen Loktu
Arenapartner
Generalpartner
Hovedpartner