• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Vålerenga
VIF

NESTE KAMP: VÅLERENGEN

Mandag er det duket for den første av to romjulskamper mot laget på 3. plass på tabellen, 12 poeng bak oss.

Lagene har møtt hverandre to ganger tidligere denne sesongen, og har tatt en seier hver. Begge har vunnet på borteis, og vi var som kjent det første bortelaget som vant på nye Jordal Amfi. I den kampen scoret Viktor Granholm hat-trick, og med 14 mål så langt deler Viktor toppscorer-tittelen i Fjordkraft-ligaen med Stjernens Andreas Heier.

Ser vi på formtabellen for de 10 siste kampene, må vi helt ned på 6. plass for å finne mandagens motstander. De vant siste hjemmekamp mot Storhamar 3-2, men tapte stort (1-8) mot Stjernen og 4-5 mot Sparta etter straffer. Totalt har de fem seire og fem tap på de siste 10 kampene, men likevel holder de fast på 3. plassen på tabellen, fire poeng bak Storhamar med en kamp mindre spilt.

På hjemmeis har våre helter vunnet 9 av 10 oppgjør, mens Vålerengen har vunnet 5 av sine 9 bortekamper (men kun to av de seks siste bortekampene). Fjordkraft-ligaen har vist seg å være ganske så uforutsigbar denne sesongen, og det gjelder ikke å undervurdere noen av lagene! Vi håper imidlertid at gjestene greier å holde seg til reglene, og lar buret stå der det skal stå......

Vi nøyer oss med å ta med våre beste poengplukkere, og nevner at Nicklas Dahlberg nå kan skilte med en redningsprosent på 94,8%. Våre to målvakter ligger forresten på topp Fjordkraft-ligaen når det gjelder redningsprosent - og det er vi svært fornøyde med!

Gutta har fått kun noen få dager med juleferie, og mens de fleste gikk rundt i pysjbuksen hadde laget en isøkt søndag formiddag klokken 11.00.

Janna rapporterer at alle gutta er friske og raske, og vi satser på at det ikke endrer seg før pucken droppes klokken 18.30 mandag ettermiddag. Trenerteamet satser på å stille med uforandret lag fra sist kamp da laget vant 5-2 borte mot Sparta.

Kampen kan sees på TV2 Sumo, og husk at du kan kjøpe "Hjemmebilletten" ved å Vippse et valgfritt beløp til 122918.

Vi ønsker gutta lykke til!