• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Frisk Asker
FRI

NESTE KAMP: STJERNEN

Hampus må melde forfall på grunn av problemer med en skulder som han pådro seg mot Grüner, men Thomas Valkvæ Olsen ser endelig ut til å være spilleklar!

Etter å ha slitt med hamstring-skade, ser det endelig ut til at Thomas Valkvæ Olsen skal være spilleklar mot Stjernen. Skaden pådro han seg under trening like før sesongstart, og dermed har den tidligere SHL-profilen måttet se alle kampene fra tribunen så langt.

"Jeg gleder meg veldig til endelig å komme i gang", sier Thomas Valkvæ Olsen etter onsdagens trening. Trolig vil han gå inn på rekke med Anders Bastiansen og Magnus Geheb, men endelige rekkesammensetninger er ikke klare, i følge Janna Aasland.

I tillegg vil også Fredrik Lystad Jacobsen og Sondre Bolling Vaaler være tilbake fra skader, og da gjenstår det bare å få Erik Beier Jensen skadefri - og Hampus Gustafsson - så er troppen endelig komplett og skadefri.

I mål vil Nicklas Dahlberg være tilbake, etter at Henrik Fayen-Vestavik har voktet buret i de to siste kampene.

ET SIDEBLIKK PÅ STJERNEN

Fra Stjernen meldes det at laget vil spille med nummer 7 på hjelmene resten av sesongen for å vise sin støtte til Mats Hildisch. Det setter vi som klubb stor pris på, og også våre spillere vil gjøre det samme. Vi benytter anledningen til å sende våre varme hilsener til Mats og hans familie!

Lagets beste poengplukker etter de første fem kampene er Daniel Leavens, den 27 år gamle canadieren som kom til laget fra ECHL-laget, Brampton Best, foran denne sesongen. Leavens har notert seg for tre mål og en assist, og er med det ett poeng foran fire andre Stjernen-spillere; Timothy McGauley (1+2), Andreas Heier (0+3), Daniel Trnavsky (3+0) og Brett Thompson (2+1).

McGauley og Heier har dårligst +/- statistikk med -5, og deler det med Arttu Niskakangas og Alexander Reichenberg.

Flest utvisningsminutter er det Maksims Ponomarenko som har med 12 minutter.

I mål finner vi enten Preben Rabben Arntsen eller Jørgen Hanneborg. Arntsen har en redningsprosent på 92,1%, mens Hanneborg står oppført med 91,4%.

VÅRE BESTE MENN

På toppen av poengtabellen i Fjordkraft-ligaen finner vi Bobby MacIntyre med 11 poeng (2+9), tett fulgt av Hampus Gustafsson med 10 poeng (5+5). Endre Medby har seks poeng så langt (3+3), mens to-måls scorer i siste kamp, Viktor Granholm (4+1), Mats Frøshaug (1+4) og Mikkel Christiansen (3+2) alle står med fem poeng.

På toppen av +/- statistikken finner vi tre av våre backer; Nicolay Andresen, Max Krogdahl og Patrick Bovim.

I mål vil vi altså finne Nicklas Dahlberg, og etter fire spilte kamper står 35-åringen med en redningsprosent på 93,9%. Han må se seg slått enn så lenge av unge Fayen-Vestavik som kan skilte med 95,2% etter to spilte kamper.

Kommer du deg ikke på kamp i Stjernehallen kan du se kampen på TV2 Sumo fra klokken 18.25.