• Hovedsponsorer

    Partnere

Mandag Man 30 Desember Des
Lørdag Lør 4 Januar Jan
Tirsdag Tir 7 Januar Jan
Tirsdag Tir 14 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Stjernen
STJ

REISTE OSS MOT STJERNEN

Etter et forsmedelig tap mot Lillehammer på torsdag, reiste gutta seg mot Stjernen hjemme i Askerhallen. Med seieren klatret vi forbi Lillehammer, og tok tilbake tredjeplassen på tabellen.

PHIL MARINACCIO KLAR

Bare timer før kampstart kom beskjeden fra Forbundet om at overgangspapirene for Phil Marinaccio var i orden. Dermed kunne han ikle seg Frisk Asker drakt med nummer 23 på ryggen, og gå inn på rekke sammen med tidligere lagkamerat, Hampus Gustafsson, og Mats Frøshaug. Selv om det bare har blitt èn trening sammen med laget for Marinaccio, fikk han vist ved flere anledninger i løpet av kveldens oppgjør at han vil bli en solid tilvekst for laget. Det skulle ikke bli poeng i debuten, men han ble kåret til vår bestemann, og trener Janna Aasland var absolutt fornøyd med det han fikk se av nysigneringen.

– Jeg synes absolutt at han gjør en bra kamp. Du ser at han har lyst til å bidra, har lyst til å ha puck og skape ting offensivt. Det er det vi trenger, og det er derfor han er her. Håper han kan fortsette med det. Så ut til at de tre hadde god kjemi og fant hverandre, og det håper vi at de fortsetter med.

Sier altså Janna om Phil Marinaccio, og det var ikke bare han som fikk skryt av sjefen etter at 5-2 seieren mot Stjernen var et faktum. En spiller som alltid jobber hardt, men som ikke har fått uttelling for jobben i form av mål og poeng, er Magnus Geheb. I kveld kom sesonges tredje mål for Magnus, og det til og med i undertall. Etter at gjestene fra Fredrikstad hadde tatt ledelsen før fem minutter var spilt av første periode, kunne 21-åringen utligne til 1-1 mens Henrik Ødegaard satt utvist. Etter kampslutt fikk han skryt av Janna, og mye av æren gir Magnus til kaptein Bastiansen.

– Jeg får spille undertall sammen med ligaens beste undertallsspiller, og han gir meg tips og hjelper meg mye. Det er gøy å spille med han, sier Magnus, og sikter selvsagt til Anders Bastiansen.

Og selv om Stjernen tok ledelsen i kampen, synes Magnus det er bra at laget viser karakter og kommer tilbake.

– Det er bra å se at vi kan snu kamper og har den karakteren i laget. Vi greier å nullstille, og bare kjøre på, smiler Geheb.

Janna synes Geheb har vokst mye etter jul, og at han gjør en solid jobb i kveld.

– Jeg synes Geheb gjør veldig mange gode valg med pucken i dag. Han har alltid hjerte for laget og full innsats, men gjorde kanskje tidligere enkelte valg med puck som ikke alltid var 100%. Det synes jeg han har blitt mye bedre på nå, og så har han også fått spille flere kamper som center som jeg synes han har gjort veldig bra. I dag gjør han gode valg med pucken, og gjør spiller de rundt seg bedre. Med den innsatsen han gjør, og i tillegg gjør gode valg, så synes jeg han fortjente litt skryt i dag, sier Janna.

TO-MÅLS SCORER DOKKEN

Det ble to mål på Mikael Dokken i kveld, og selv om det siste målet kom i åpent bur, var det første målet et resultat av "dritt-jobben" Mikael gjør foran motstanderens mål.

– Jeg synes vi gjør en bra match, og vinner mot et bra lag, sier Mikael.

Du gjør to mål, og tar mye juling foran motstanderens mål.

– Det har vært der jeg har stått lenge, og det gjør jo litt vondt å stå der så det er godt å få med seg et mål i ny og ne.

Hvor viktig er det å få være med og gjøre poeng, og hvem trives du best med ute på isen?

– Jeg prøver å gjøre så mange mål som mulig, men bare vi scorer så er jeg fornøyd. Jeg trives best med de jeg har god kjemi med, men jeg har god kjemi med mange og prøver å gjøre de jeg spiller sammen med gode. Det er kanskje derfor jeg har blitt flyttet litt rundt på forskjellige rekker, sier en fornøyd Dokken.

ENDELIG FOR SEBASTIAN JOHANSEN

En som ikke har kunnet juble for egen scoring siden 1. desember, er Sebastian Johansen. I kveld kom hans mål nummer to for sesongen, og denne gangen var det ikke hans "signatur dragning" vi fikk se, men et slagskudd fra blålinjen. En noe uvant posisjon fra "Basse junior", men absolutt noe vi håper å se mer fra unge Johansen.

I tillegg kunne Victor Björkung score sitt niende for sesongen, og med to assister i tillegg kunne altså svenske Björkung notere seg for tre poeng i kveld, og er med det oppe i totalt 27 poeng denne sesongen.

Alex Lavoie, som tok over gullhjelmen fra Hampus, noterte seg for to assister i kveld, og er med det oppe på 41 poeng totalt.

Kveldens målscorere:

5-2 - GOAL EQ by 15 M. Dokken - Assist: 26 P. Kristiansen

4-2 GOAL PP1 by 15 M. Dokken - Assist: 19 L. Alexandre , 91 V. Björkung

3-2 GOAL EQ by 93 S. Coatta - Assist: 17 D. Ciampini , 23 B. Christoffer

3-1 GOAL PP1 by 91 V. Björkung - Assist: 24 H. Gustafsson , 19 L. Alexandre

2-1 GOAL EQ by 47 S. Johansen - Assist: 91 V. Björkung , 17 M. Christiansen

1-1 GOAL SH1 by 28 M. Geheb - Assist: 20 A. Bastiansen

0-1 GOAL EQ by 24 M. Haugen - Assist: 21 D. Trnavsky

LANDSLAGSPAUSE

Mens Kåsastul og Krogdahl er på landslagssamling, blir den kommende uken en tøff periode for de øvrige gutta med doble økter hver dag før de tar fri neste helg.

Vi satser på at de kommer sterkt tilbake etter pausen hvor seriemester Stavanger Oilers venter i DNB Arena 13. februar, før MS får besøk av oss 16. februar.