• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

FYSISK SOMMERLUNSJ FOR NETTVERKET

Det var stor glede da Frisk Asker arrangerte sin tradisjonsrike sommerlunsj på Thon Hotel Vettre torsdag 17.juni, og hvor nesten 80 gjester endelig kunne møtes fysisk på et markedsarrangement igjen.

Gledelig

Det virkelig summet i salen, da forventningsfulle samarbeidspartnere igjen fikk tid til mingling og relasjonsbygging. Det har ikke manglet på møteplasser for nettverket under pandemien, men alt har vært digitalt som eks.vis frokostmøter og møtecuper, og derfor var det ekstra gledelig å igjen kunne møtes fysisk. Med fokus på smittevern ble årets sommerlunsj avholdt inne i «Konglungen», og her ble det mimret tilbake til 2015 da klubben gjennomførte sin aller første Nettverksdag med bl.a messestand, foredrag og møtecup.

Daglig leder Nicolay Sørensen startet arrangementet med å ønske alle velkommen, og redegjorde samtidig litt rundt status i Frisk Asker, før Lene Edvardsen og Christine Andersson fra Thon Hotel Vettre overtok og informerte om lunsjen. Nye samarbeidspartnere som har signert med Frisk Asker i 2021 fikk også anledning til å presentere seg selv, og i tur og orden kom Adio, Avarn Security Axactor og Inopa Gourmet Import opp på scenen og gjorde seg kjent for nettverket.

I tillegg fikk de fremmøtte vite hvem som skal ha hovedansvaret for mat og drikkekonsetet i vår nye arena, så her er det bare å glede seg! Offentliggjøring av den avtalen slippes om ikke så lenge! Sport avsluttet seansen på scenen hvor Vidar Wold og Jan Andre Aasand redegjorde for status rundt spillerstall, samt tanker om spill i Champions Hockey League og Fjordkraftligaen. Vår kapteinsduo ved Anders Bastiansen og Hampus Gustafsson snakket også litt om treninger og hvordan laget forbereder seg inn mot seriestart.

Takk til Thon Hotel Vettre for super gjennomføring, og på vegne av klubbens samarbeidspartnere og #regionensnettverknummer1, så ønsker vi alle sammen en riktig god sommer!

Vil din bedrift bli en del av regionens nettverk nummer 1?