Lørdag Lør 24 Februar Feb
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

ÅRETS FØRSTE SMULTERING!!

Det var et tydelig tent Askerlag som gikk på isen i Manglerudhallen lørdag ettermiddag. Gutta hadde ett mål, ta med tre poeng fra Garasjen og tilbake til Askerhallen.

For tredje gang på tre dager

Første periode leverer de oransjekledde et intenst spill med høyt press fremover. Til tross for dette og en rekke sjanser, klarer Manglerud å holde unna. Når perioden er omtrent halvspilt blir det dømt straffe til Askerbøringene. Mangleruds sisteskanse gjorde jobben umulig for Viktor Granholm og stillingen forble 0-0. Det skulle likevel ikke ta mange minuttene før vi tar ledelsen, og for tredje gang på tre dager er den signert Anders Bastiansen. På tampen av perioden fikk Mikkel Christiansen nok, etter en hendelse i rundvantet. Hele situasjonen resulterer i at Christiansen blir vist av isen og får 5+ video etter en uheldig måte å adressere hendelsen på. Perioden ender 0-1.

Runger i hele hallen

Andre periode starter i undertall, og det benytter de grønne seg av til å sette et hardt press, men Dahlberg er som veggen selv og kollektivt rir gutta av undertallet. Med noen uheldige pasninger og litt surr, gjør vi det vanskeligere for oss selv enn nødvendig. Det er noen helt vanvittige målsjanser ute og går, blant annet en servering fra Eskil Wold som får det til å runge i hele hallen etter et stolpeskudd. Mangleruds keeper Ole Morten Furseth holder Oslolaget inne i kampen resten av perioden. Stillingen forbli 0-1 etter andre periode.

Da kan vi love fest og moro!

Det er alltid en fryd å se en kunstner utøve sin profesjon. David Morley gjorde nettopp det da han scoret kveldens andre mål, kun drøye tre minutter inn i tredje periode. Det ble ikke akkurat dårligere stemning på bortetribunen da Magnus Geheb satte pucken i nettet og økte ledelsen til 0-3. Det utvikler seg etter hvert til å bli ganske så hett. Manglerud får muligheten i powerplay, men ødelegger det ganske raskt ved å selv pådra seg to minutter. Eskil Wold får en kølle i ansiktet, som på sin side fører til en blodig munn. Slikt blir det basketak av. Det hele ender med personlige utvisninger til to oransjekledde og to grønnkledde.

Med knappe seks minutter igjen av kampen setter Morley nok en puck bak Mangleruds sisteskanse. Ikke mange sekundene etterpå setter Viktor Granholm Frisk Asker sitt mål nummer 6997. Vi nærmer oss for alvor et rundt tall og da kan vi love fest og moro! Kampen ebber ut og stillingen forbli 0-5. Vi tok en prat med Dahlberg etter kampen. Han viste seg fra sin beste side og kan nå juble over sin første smultring for sesongen.

Hva synes du om kveldens kamp? -Jeg synes dette er en av våre beste kamper, defensivt. Spesielt i tredje periode der, da stenger vi helt igjen.

Du holder nullen for første gang i sesongen, hvordan føles det?
Det er alltid en ekstra bonus å holde nullen, men det er seierene som er deilig!

Nå venter noen dager fri. Dere spiller først på torsdag, som betyr det lengste oppholdet i kamper siden sesongen startet. -_Det skal bli veldig deilig. Nå venter en tur hjem til Sverige for å treffe familien. Det skal bli veldig deilig!-

På torsdag er det duket for ny kamp i Askerhallen, mot Sparta. Pucken droppes klokken 18.30! Nå er vi kun 3 mål unna klubbens mål nummer 7000! Og fortsetter vi slik vi har gjort den siste tiden, kan vi love jubel og kalas på torsdag. Billetter får du kjøpt i Frisk Asker appen og her.