• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

BAMSEFONDET JUBLER!

Fredag forrige uke kom gladnyheten om at Bamsefondet tildeles midler fra "Alle Henda" og SpareBank1 Østlandet.

Fredag 30. september mottok Bamsefondet nyheten om at SpareBank1 Østlandets prosjekt "Alle Henda" tildeler Bamsefondet hele 50 000,- for arbeidet med å inkludere flere barn og unge i aktivitet og idrett.

Gjennom "Alle Henda" prosjektet til SpareBank1 Østlandet kan alle klubber, foreninger og organisasjoner søke økonomisk støtte til sine formål. Bamsefondet gjorde nettopp dette, Samfunn- og kommunikasjonsansvarlig Thea Loktu er strålende fornøyd med tildelingen,

- Dette er helt fantastisk! Vi vet at mange barn og unge står uten et fritidstilbud på bakgrunn av økonomi, og i disse tider er det dessverre en økende trend at flere barn og unge mister tilbudet da foreldre rett og slett ikke har råd. Målet til Bamsefondet er å samle inn mest mulig penger - slik at vi kan bistå flest mulig barn og familier inn i idrett og aktivitet. Det at Bamsefondet nå har fått tildelt disse midlene, gjør at vi kan gi økonomisk støtte til enda flere!

Tildelingen kan uten tvil gjøre en stor forskjell i mange barn og unges liv, men Loktu vektlegger at målet er langt større,

- Målet med spleisen er å samle inn 250 000,-. Da estimerer vi at vi kan bistå hele 100 barn med et fritidstilbud. Vi oppfordrer derfor både privatpersoner og næringslivet til å bidra inn i spleisen, slik at vi kan hjelpe flest mulig barn. Alle barn burde ha en reell mulighet til å delta i idrett og aktivitet!

Ønsker du å lese søknaden, gi et gratis "heiarop" eller bidra til at flere barn og unge kommer i idrett? Da kan du klikke deg inn her.