• Hovedpartnere

    Partnere

FELIX GRANATH FIKK SCOTT WINKLER PRISEN

15 år gamle Felix Granath mottok prisen og stipendet på 15.000 kroner fra Rodney Winkler, far til avdøde Scott Winkler og styremedlem i Spirit of Hockey som står bak prisen.

Felix spiller både for Frisk Askers U16, U18 og U21-lag, og har så langt 8 poeng (4+4) på U16 og 11 poeng (6+5) på U18-laget. Enn så lenge har han ikke åpnet poeng-kontoen på U21-laget, men vi tror det bare er et spørsmål om tid før det skjer! I tillegg er Felix tatt ut på U16-landslaget, og i fjor vant han poengligaen nasjonalt for sin årsklasse.

JOBBER EKSTREMT HARDT

En av trenerne, Henrik Reisvang, har mye positivt å si om prisvinneren.

"Felix Granath er en veldig verdig vinner av Scott Winkler prisen. Han jobber ekstremt hardt både på og utenfor isen. Han har en ekstrem vinnerskalle og har evnen til å dra med seg hele laget opp når det butter imot", sier Henrik.

Felix går på NTG-U og trener ofte to ganger om dagen. Han har gjennom hardt arbeide stadig vært vinner av lagets interne Ironman konkurranse.

"Felix er høyt respektert av sine lagkamerater. Han elsker å være i ishallen med sine kompiser og har de rette holdningene både for å vinne denne prisen, men også for å nå langt som hockeyspiller", fastslår Henrik Reisvang.

"EN TRENINGSVILLIG OG GLAD GUTT"

Cato Cocozza, trener på NTG-U, har også god kjennskap til årets prisvinner.

"Felix er en treningsvillig og glad gutt som ofte har et glimt i øyet. Han er sterkere enn man tror. Han er relativt liten, men er energisk på isen og er flink til å gjøre andre gode", sier tidligere A-lags spiller, Cato Cocozza.

Men det er noe Felix ikke er så begeistret for?

"Ja. Han liker sjelden å bli sammenlignet med broren sin", avslutter Cato med et smil.

Så da nevner vi ikke at Felix er broren til Philip, som mottok samme pris i 2017, og som nå spiller for Frölundas J20-lag.

Tidligere vinnere av Scott Winkler-prisen:

2019: Sander Wold

2018: Tinius Mathias Johansen

2017: Philip Granath

2016: Kristoffer Thomassen

2015: Viktor Granholm

2014: Marius Nesse

Vi gratulerer Erik Felix Bjørge Granath med prisen, og gleder oss til å følge hans videre utvikling!