NY MARERITTSTART ØDELA

Som mot Stjernen hjemme i Askerhallen, ble det nok en marerittstart i DnB Arena i ettermiddag. Nesten før publikum hadde fått satt seg hadde hjemmelaget scoret to mål, og ett av dem kom til og med mens Oilers hadde en spiller utvist.

SPILTE OSS OPP

Gutta spilte seg imidlertid opp utover i perioden, og det var helt fortjent da Alex Lavoie reduserte til 2-1 før første pause. Assist var ved Anders Bastiansen og Mikael Dokken.

I andre periode eide gutta kampen, men dessverre måtte vi nøye oss med et utligningsmål av Hampus Gustafsson (assist Alex Lavoie og Anders Bastiansen) etter 6.18 av perioden. For selv om vi kunne – og burde – scoret både ett og to mål til, ble det til slutt utvisninger som igjen skulle avgjøre kampen. I spill 5 mot 4 setter Tommy Kristiansen inn 3-2 målet, og 4-2 kommer i åpent mål. Da hjalp det ikke at skuddstatistikken endte 26-36.

Dermed må vi bare innse at det blir retur til Asker uten poeng, og at avstanden opp til Stavanger begynner å bli foruroligende stor.

Takk til alle som tok turen til Stavanger og støttet gutta!