• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: MANGLERUD STAR

100årsfeiring, siste kamp i Askerhallen og gratiskamp er rammen for kampen, når Manglerud Star tar turen fra Oslo for å spille kamp i Askerhallen.

Formen

Det er ingen hemmlighet at formen til Askerlaget har vært så som så den siste tiden. De oransjekledde kommer fra fem strake tap, men er mer enn klare for å snu skuta. Og ingenting passer bedre enn å snu den på selve bursdagen klubben!

Manglerud kommer fra fire strake tap, og en seier på straffer og har heller ikke hatt en optimal oppkjøring til dagens kamp.

Laget

Fayen er tilbake i mål, og Medby står over dagens kamp. Utover det ser laget ganske så likt ut som det gjorde mot Lillehammer.

Statistikk

Dersom en setter hjemmelaget og gjestenes statistikk opp mot hverandre, kan man se at Frisk Asker, i snitt, scorer flere mål og slipper inn færre enn MS. Poengstatistikken viser også at "tigerne" tar nesten 1.5 poeng mer per kamp enn de grønne og hvite.

En nærmere titt på den individuelle poengstatistikken viser at David Morley står oppført med 50 poeng, kun ett poeng bak ligaens poengkonge. Mangleruds bærer av poenghjelmen befinner seg på en førtiførste-plass, med 19 poeng.

Dommere

Kveldens dommerkvartett består av Karl Johan Marcus Vinnerborg, Robin André Berg, Remi Asum og Niklas Aldar Wilhelmsen. De to sistnevnte vokter linjene, mens de to første er ikledd oransje baderinger og er dermed dagens hoveddommere.

Hvor kan du se kampen?

Her finnes det ingen annet alternativ enn å troppe opp i Askerhallen. Pucken droppes 16.00, men det kan være lurt å være ute i god tid. Vi åpner Mercedes-Benz Lounge allerede klokken 14.00, mens hallen forøverig åpner 15.00. Billettene er gratis, og har du ikke allerede sikret deg din - kan den fåes gratis ved inngangen.

Alle de med sesongkort, bruker sesongkortet sitt som billett og har fortsatt sine plasser som vanlig.

Vi sees i Askerhallen, for en fantastisk kamp og en magisk bursdagsfeiring.