• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

- VI MÅ HA LITT IS I MAGEN

Det er vår nye sportslige leder, Dag Høyem, som sier dette etter at nyheten om at heller ikke Henrik Ødegaard vil være å se i Frisk-drakt kommende sesong. For med Henrik borte, i tillegg til at Christian Kåsastul har signert for svenske AIK, er det nok noen som lurer på hva som skjer på spillerfronten.

VISSTE AT DETTE KUNNE SKJE

«Vi har hatt en åpen dialog med Henrik, og var klar over at dette kunne skje. Vi er veldig glade på hans vegne over at han får denne unike sjansen hos sin arbeidsgiver, men samtidig er det selvsagt trist for klubben at vi mister han som spiller. Han har vært en spiller som man alltid har kunnet stole på, og som har vært 100% seriøs i det han har drevet med på eller utenfor isen. Alltid strukturert, dedikert og profesjonell. En som har vist at det går an å være landslagspiller i ishockey, men også levere på høyeste plan på skole og jobb. Her har han vært eksemplarisk og en rollemodell. Henrik kom naturligvis også alltid forberedt og godt trent til hver sesong,» sier Dag Høyem om den nå pensjonerte backen.

LES: GIR SEG PÅ TOPP

SER ETTER EN TO-VEIS BACK OG EN LØPER

Men hva har du å si til våre supportere som nå begynner å bli litt bekymret for om vi får et slagkraftig lag kommende sesong?

«Jeg forstår dem veldig godt, men samtidig ber jeg om at man må ha litt tillit til den jobben vi gjør i Sportskomiteen. Der sitter det personer som har vært med i mange år og som har en klar plan man jobber etter. Covid-19 situasjonen har selvsagt gitt oss utfordringer i planleggingen og har også ført til at vi har fått litt andre rammebetingelser å jobbe etter.»

Er det noen konkrete navn på blokka?

«Vi kartlegger markedet for alternativer, og med Henrik ute ser vi etter en to-veis back. Det vil nok bli en utlending som vil bekle den rollen. I tillegg håper vi å finne en løper som kan score mål for oss, en rolle som Reid Petryk var tiltenkt i fjor. Men dessverre ble han skadet det meste av sesongen, og er nok heller ikke aktuell for ny kontrakt.»

Alex Lavoie har blitt nevnt?

«Alex er absolutt aktuell, men det er ikke tatt noen endelig beslutning når det gjelder han», sier Dag om den 27 år gamle canadieren som sto for 12 mål og 31 assister forrige sesong, til tross for at han spilte med en skadet hånd over en lengre periode.

Når tror du det kommer noe mer konkret?

«Jeg håper at vi kan ha et par nye spillere på plass innen 1. august. Men det viktigste er å ha på plass et slagkraftig lag når sesongen starter 3. oktober!"

«Det handler om kontinuitet, og det gjelder både på og utenfor isen. Klubben har lykkes med planen om å bygge opp en sterk stamme av norske spillere, og vår ambisjon er å fortsatt bygge lag som skal være med å kjempe i toppen av norsk ishockey," avslutter Dag Høyem.

I mellomtiden ønsker vi alle en riktig god sommer.