• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: STAVANGER OILERS

Gutta har tatt turen til Stavanger og er klar for siste kamp før julen ringes inn.

Formen

Vi må faktisk helt tilbake til forrige kamp mot Stavanger"kameratene" for å finne et oppgjør hvor gutta ikke har gått jublene ut. Selv da var det et knepet ett-målstap. Seks strake seire, og seier i 10 av de siste 11 kampene tilsier at Askerlaget er inne i flytsonen. Boosten seieren mot Stjernen ga, gir god energi før gutta tar den siste turen, i grunnspillet, til Stavanger.

Laget

Laget ser ganske så likt ut, som det gjorde under kampen mot Stjernen. Eskil Wold er med U-20 landslaget og spiller VM, mens Medby og Dahlberg fortsatt er å finne på tribunen. Fredrik Bjørndal nærmer seg for alvor retur, men må vente til romjulskampen før han blir å se i lineupen.

Statistikk

Historisk sett har kampene mellom de oransjekledde og Oilers vært svært tette. De tre siste oppgjørene viser en målforskjell på kun to mål i favør Askerlaget. Under inneværende sesong har Frisk scoret i snitt et halvt mål mer per kamp, men har sluppet inn hakket fler enn Oljebaronene.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Den individuelle statistikken er klar i sin tale. David Morley er ikke bare vår poengkonge, men også ligaen sin. Han har økt differansen ned til andremann, og ligger nå 6 poeng foran Thoresen. Granholm tar stadig nye steg og puster nå Hamarsingen i nakken, kun tre poeng bak. Vi må helt ned på en åttende plass for å finne Stavanger sin mestproduserende spiller. Taylor Burton ligger 12 poeng bak Morley, og blir å se i poenghjelmen under dagens kamp.

Dommere

Denne gangen er det Christian Persson og Karl Johan Marcus Vinnerborg som skal være kampens hoveddommere. De har med seg Alexander Waldejer og Marius Sandnes på linjene.

Hvor kan du se kampen?

Vi anbefaler alle å ta turen til Blue Line Sportsbar for å se kampen. Dersom det ikke lar seg gjøre, er alltid TV2Play et godt alternativ.