• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

KAMPDAG RINGERIKE PANTHERS

Det er igjen klart for bortekamp, og gutta er klare for å avslutte uken med poengfangst i Hønefoss.

Etter tre strake seiere, er det tid for en gjesteopptreden i Schjongshallen for de oransjekledde. Nå går gutta for den fjerde strake seieren, og to uker med full uttelling.

Statistikk

En titt på tabellen viser en mulig historisk jevn poenginnkassering blandt de 7 øverste lagene. Fra Lillehammer på en 7. plass til Vålerenga på en 2.plass skiller kun 11 poeng. Ringerike befinner seg nå på en 9. plass med 10. poeng. Frisk på sin side har gjort et lite byks på tabellen etter torsdagens kamp og befinner seg på en tredjeplass med 46 poeng, kun to poeng bak andreplassen.

De to kampene som er spilt mellom Frisk Asker og Ringerike så langt denne sesongen, har gitt full uttelling til kveldens gjester og en målforskjell på 8-5. Det er dermed ingen utklassering det er snakk om.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Til tross for ingen målgivende pasninger eller scoringen under torsdagens kamp, er det fortsatt David Morley som troner toppen av poengligaen for Frisk Asker. Han står oppført med 29 poeng (9+20) på 20 kamper. Hos Panterne er det Leonards Rimjans som er den mest poenginnbringende spilleren, med 17 poeng (8+9) på 23 kamper.

Hockey er som alltid best live, så vi anbefaler dere alle å kle på dere en tykk jakke og sette snuten i retning i Hønefoss. Billetter får du kjøpt i Ringerike-appen, eller i døra på kamp. Pucken droppes 17.00! Hvis ikke, kan du som alltid se kampen på TV2 Play.