• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

ÅRETS SPILLER TIL FRISK ASKER

«Årets spiller» i Stavanger Oilers 2019. Fransk mester forrige sesong. VM gull for Canada i U18 VM. Poengkonge i Allsvenskan. 150 SHL kamper og 120 AHL kamper. Neste sesong skal han spille for Frisk Asker!

Lagacé er en kjent spiller for det norske hockeypublikummet. I sesongen 2013/2014 kom han til Tønsberg Vikings og noterte seg for 15 poeng på 9 kamper for vestfoldingene, før han reiste videre og ble poengkonge i Allsvenskan sesongen etter.

Etter noen sesonger i SHL gikk turen videre til Stavanger Oilers i det som ble Gullsesongen sett med Frisk øyne (2018/2019). Her ble han poengkonge og kåret til årets spiller.

Hvordan fikk dere tak i Lagace?

"Jacob har jeg kjent siden han spilte i Tønsberg, og vi har egentlig hatt kontakt helt siden den tid. Vi har prøvd å få han til Frisk ved flere anledninger, men timingen var egentlig perfekt nå. Han liker seg i Norge og har fått med seg at Frisk har tatt steg etter steg de siste årene", sier Patrick Gandolfi Hellman i sportskomiteen.

Hva var det som lokket denne gangen, kontra tidligere?

"Det er nok flere ting. Resultatene de siste årene viser at Frisk har blitt ett stabilt topplag. Champions League og ny arena er selvsagt også en faktor som tiltrekker seg spillere. Ikke bare Jacob, men andre spillere også."

Hvordan vil du beskrive Jacob?

"Først og fremst er han en fantastisk fin fyr som jeg hadde gleden av å bli kjent med i Tønsberg. Karrieren hans skjøt virkelig fart etter det lille oppholdet han hadde der. I Stavanger fikk han bevist hva han går god for i ett topplag. Jacob er en leder, som setter høye krav til seg selv og en som gir energi til gruppa", avslutter Patrick Gandolfi Hellman.

Vi har også tatt en prat med Jacob for å høre hva han har på hjertet etter å ha signert en ett-års kontrakt med klubben.

_Welcome to Frisk Asker, Jacob. What made you choose Frisk Asker? _

"First of all, thanks for welcoming my family and I to Frisk Asker. I saw what this team has accomplished in the recent years and I wanted to be a part of it. Competing for a championship and for the CHL is an honor and I believe this club has the recipe for success."

How would you describe yourself as a player?

"I play with emotions and intensity, I think that i’m a well rounded player that can skate, play creative offense but also responsible and committed defensively."

_What are your goals for the upcoming season? _

"My goal for this season would be to contribute as best as I can to the success of the team every night and to develop new relationships with everyone involved with the club (players, staff, fans, sponsors)."

Med det ønsker vi Jacob velkommen til Frisk Asker og gleder oss til å se han på isen i august.

Lagacé på Eliteprospects