• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

SESONGENS FØRSTE 3 POENG!

Det var ikke en sånn kjempebra kamp, men vi klarte å få med oss tre poeng som er det viktigste.

Det var duket for årets første hjemmekamp i fjordkraftligaen sesongen 2021/22. Det ble, mildt sagt, en begivenhetsfull kveld denne lørdagen.

Frisk åpner ballet ganske tidlig og vår egen Jimi Kuronen. Det skulle ikke ta langt tid før Manglerud Star utlignet og tavla viste 1-1. Resten av perioden forble målløs.

Andre periode startet som et fyrverkeri. På hele ti sekunder økte Frisk ledelsen til 3-1, med scoring av henholdsvis Mikkel Christiansen og Endre Medby. Det var flere som ønsket å være med på scoringskjøret og etter knappe to minutter putter Hampus Gustafsson kveldens fjerde mål for de oransjekledde. Som så mange ganger før, viser det seg å være farlig å ha en slik ledelse. Gutta slepper seg vell nedpå, som resulterer i to scoringer fra Manglerud Star. Spenningen er tilbake i kampen når perioden ebber ut og klokka viser 4-3.

Kveldens tredje og siste periode starter relativt likt som den andre, Viktor Granholm melder viser seg fra sin beste side og setter to mål bak Haugen. Frisk dominerer resten av kampbildet og før man vet ordet av det er sesongens første seier et faktum.

Vi tok oss en prat med to-målscoreren Viktor Granholm etter kampen:

- Det var ikke en sånn kjempebra kamp, men vi klarte å få med oss tre poeng som er det viktigste. Det er viktig å få med seg de poengene, så får vi håpe dette er første seier av en lang seiersrekke.

I midtperioden leder dere 3-1, hva tenker du om at vi faller nedpå og slipper MS inn i kampen igjen?

- Det kan vi droppe å gjøre. Når vi starter så bra og går opp til den ledelsen så er det unødvendig å slippe seg ned. Det må vi jobbe med.

Nå venter et tett kampprogram med Sparta borte på tirsdag og Storhamar hjemme på torsdag. Billetter til kampen får du kjøpt her eller i appen vår.