• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

UNGT KEEPERTALENT HAR SIGNERT

Vi er glade for å meddele at vi nå har hentet tilbake en av våre egne talenter!

Vi kan i dag melde at vi har signert et ungt keeper-talent. Jens August Giæver er et kjent navn for Frisk Asker og A-laget. Han har gått gradene fra juniorhockey, via NTG og har flere ganger de to siste årene, vært innom A-laget. Nå har Jens Giæver signert en 1-årig kontrakt med moderklubben.

Sportssjef Vidar Wold er tydelig på at valget om å signere en tredjekeeper er en viktig brikke i lagbygget, - Signeringen av Jens August er viktig på flere vis. Han innehar kvaliteter som vi ser etter og har et stort potensial. Han er en målvakt vi har stor tro på, og en vi har fulgt tett de siste årene. Samtidig er det viktig å sikre en forutsigbarhet rundt keeper-plassen, med tanke på Dahlberg sin skadesituasjon i fjor og usikkerheten dette medfører.

19-åringen ser frem til å igjen kle seg i oransje, etter et opphold i Grüner og Haugesund, - Det er først og fremst utrolig kult å signere for moderklubben og virkelig leve ut barndomsdrømmen. Det å bli en del av spillergruppa nå blir veldig lærerikt, og jeg gleder meg til å komme i gang med sesongen. Signeringen gir meg en utrolig god sjanse til å vise meg frem, og er riktig steg i utviklingen min nå.

Med signeringen av Jens August har vi sikret oss både forutsigbarhet og nok et egenprodusert keepertalent. Sportssjefen har et mål om at den kommende sesongen vil gi Jens August mulighet til å ta et steg i egen utvikling, - Jens August fikk under fjorårets sesong viktig erfaring på seniornivå, under sitt opphold i Haugesund. Vi har tro på at en treningshverdag sammen med Fayen, Dahlberg og målvaktstrener Gustaf Wesslau, vil gjøre at Jens kan ta de stegene som er nødvendig for å bli en topp-keeper i norsk hockey. Samtidig er det liten tvil om at de to målvaktene vi allerede har på kontrakt vil få et positivt utbytte av å få inn friskt blod.

Jens August har allerede sluttet seg til troppen og er i gang med oppkjøringen mot en ny sesong i Varner Arena.