• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

STÅLKONTROLL PÅ ØKONOMIEN

Etter en sesong hvor det ikke spilt sluttspill, kunne klubben likevel se tilbake på nok et år med et solid overskudd!

For året 2019 noterte klubben seg for et overskudd på 683.233.-, og etter at regnskapet ble avsluttet for 2020 var det nok en gang et overskudd, denne gang på hele 1.138.021.- som kunne fremlegges for årsmøtet. Dette betyr igjen at klubben kunne styrke egenkapitalen som nå er på solide 2.7 millioner!

Tidligere daglig leder, og nå styremedlem med ansvaret for økonomi, Ole G Haug, er svært godt fornøyd med resultatet, og gir skryt til vår nye daglig leder, Nicolay Sørensen, for kontrollen han har hatt på økonomien.

«Vi i styret er svært fornøyd med å kunne fremlegge et solid overskudd etter et vanskelig år hvor sluttspillet ble kansellert, og en pandemi som har gjort det utfordrende å skulle styre klubben. Der må vi gi ros til blant andre daglig leder, Nicolay Sørensen, som har holdt hardt i tøylene og styrt etter de reduserte budsjettene som har vært lagt til grunn for driften fra styrets side», sier en fornøyd Ole G Haug.

Det synes Nicolay er hyggelig å høre, og gir sin forgjenger ros tilbake.

«Ja, det har vært en god skole å ha hatt Ole G som mentor», sier Nicolay, og sier at det har vært to tøffe år klubben har vært gjennom.

«Vi har vært nødt til å holde stramt i tøylene gjennom denne perioden med pandemien hengende over oss, og det har vært reduserte budsjetter på alle områder. Dette til tross, så gikk altså laget hen og ble seriemestere, noe vi er svært fornøyde med», slår daglig leder fast.

Det er andre året at vi har hatt en amputert serie. Hva har det gjort med forholdet til våre sponsorer?

«Der må jeg si at de fleste har imponert meg, og vært støttende og lojale gjennom hele perioden. Til tross for at flere selvsagt sliter med redusert omsetning på grunn av pandemien, så er det imponerende hvor mange som prioriterer å fortsette som sponsorer av klubben. Det er vi veldig takknemlige for, og håper å kunne gi tilbake så det monner når vi kommer inn i ny storstue en gang utpå nyåret!»

Når det gjelder sportskomiteen, så har også de vært nødt til å forholde seg til et redusert budsjett. Likevel ser det ut til at de norske spillerne re-signerer, og at det er spennende ting på gang?

«Sportskomiteen har også gjort en formidabel innsats, og fått et slagkraftig lag som altså ble seriemestere sist sesong. Vi har tro på at vi også kommende sesong vil ha et lag som vil være med å kjempe om en plassering helt i toppen. Når man hører på hva gutta selv sier, så virker det som om det er et godt miljø i troppen, noe jeg tror er viktig for at laget skal lykkes. Da er det også viktig at sportskomiteen finner spillere som kommer godt overens med resten av spillergruppa, i tillegg til at de yter bra på isen. Det kan vi vel absolutt si at de lykkes med også i år», sier en smilende og fornøyd daglig leder.

Klubben var blant de første som tok tilbake de som var permittert etter at det ble klart at man ville få kompensasjon for tapte inntekter. Var det en bevisst holdning fra klubbens side?

«Så snart vi fikk klarsignal om at vi ville få en kompensasjonsordning, kalte vi tilbake de som var permittert. Våre spillere er på kontrakter som gjelder for hele året, og vi mente det var helt riktig at de skulle «tilbake i jobb» så raskt som mulig. Noe annet mente vi ville være helt feil. Så til tross for reduserte inntekter, har vi selvsagt også hatt reduserte driftskostnader, men det er takket være en stram økonomisk styring at vi til slutt kunne legge frem et overskudd av den størrelsen vi nå ser. Det er vi veldig stolte av, og vil nok fortsette med den samme holdningen når det gjelder økonomi også denne sesongen – og kanskje videre fremover også», sier Nicolay med et glimt i øyet.