• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Julehilsen fra daglig leder

Om ikke lenge ringes julen inn, men før den tid er det på plass med en liten julehilsen.

Starten på 2022 var spesiell på mange måter. Vi gikk fra strenge restriksjoner under pandemien til et samfunn uten restriksjoner, og vi kunne etter planen endelig åpne Askers nye storstue. Hvilken fest det ble 19. februar i Varner Arena!

Vi startet vår første hele sesong i Varner Arena i august, og det i selveste jubileumsåret for vårt 100 årsjubileum. Tenk, klubben har vært en viktig del av idretten i Asker i over 100 år. Det er også «Frivillighetens år» i 2022, og klubben hadde aldri vært der den er i dag uten alle de dyktige frivillige som har jobbet og jobber i Frisk Asker. Innsatsen som blir lagt ned av de frivillige i Frisk Asker er helt avgjørende for at vi skal kunne drive med det vi elsker å drive med. Vi ønsker derfor å rette en ekstra stor takk til alle frivillige som bidrar for og med oss.

Sportslig har det gått etter forventningene. Vi ligger godt an i Fjordkraft-ligaen, og det vil bli spennende helt inn til slutt. Vi har hatt noen fantastiske opplevelser i Varner Arena med over 2000 mennesker på tribunene, hvor det også har vært utsolgt i noen av kampene. Vi er svært takknemlige for at vi har så engasjerte supportere, samarbeidspartnere og tilskuere som tar seg tid til å komme til Varner Arena. Nå ser vi frem til en romjulskamp som etter alle solemerker vil samle mer enn 3500 mennesker til hockeyfest, kvelden-før-den-store-kvelden.

Vi ønsker å takke dere alle sammen for at dere er med oss, for i bunn og grunn er det dere som skaper den gode møteplassen som Varner Arena skal være. Det skal være et sted der det er godt å være for alle, og et sted hvor alle føler et felleskap og en tilhørighet.

Takk også til Asker Kommune som har skapt den møteplassen som ikke bare Varner Arena er, men som hele Risenga Idrettspark har blitt. Vi er glade for at vi kan få være en del av denne fantastiske idrettsparken som det har blitt.

Nå går vi inn i julen, og julen er en tid hvor felleskapet står sterkt. Det er en fin tid, men vi skal også tenke litt på de som synes julen er en vanskelig tid. Julen er en fin tid for å ta vare på hverandre og kanskje gjøre noe for andre, som man ikke pleier å gjøre.

Jeg ønsker dere alle en fredfylt og riktig god jul.

Med vennlig hilsen

Nicolay Sørensen,

Daglig leder Frisk Asker